Orbán Viktor 2017 november - Fotó: OV Facebook
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A számok makacs dolgok és szerencsére nehéz velük mit kezdeni.

Nem hangzatos a cím. Nincs túltolva semmi. Soha de soha nem lesz már akkora támogatottsága a Fidesznek, mint az ominózus érvénytelen népszavazáson, amikor is a Fidesz majdnem hárommillió honfitársunkat trombitált maga köré.

Tagadhatatlan – még ha emberietlen is – hogy nagyon jól nyúlt hozzá a migráns-válsághoz a Fidesz. A legnehezebb belpolitikai pillanatba rántotta az egekbe a kormánypártok támogatottságát. Az idegenellenesség és a gyűlöletkampány pedig hatott a magyar választókra.

Most viszont súlyos csapást kell elszenvednie a Fidesz-nek. Ugyanis a plakátkampány, nemzeti konzultáció és két M1 híradó között szépen csendben

Véget ért a menekültválság!

Az ENSZ menekültügyi szervezete 2018-ban 116 ezer menedékkérőt számolt össze, akik be akartak utazni Európába, ami 89 százalékos visszaesés 2015-höz, a válság csúcspontjához képest.

Ez pedig azt jelenti, hogy a menekültekkel való riogatásnak nem marad valós alapja, valamint azt is jelenti, hogy az ellenzéknek végig igaza volt. Kérdés, hogy a következő hónapokban hogyan látszik meg mindez a Fidesz támogatottságán.

Az viszont biztos, hogy a kormánysajtó erről a hírről nem fog beszámolni.

Kérjük ossza meg minél több helyen, hogy eljusson mindenkihez a hír, a menekültválság véget ért. Ezzel lehet a legnagyobb kárt okozni a Fidesznek, az igazsággal.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: