Megmutatjuk: Ő a világ legfiatalabb milliárdosa


egy millió dollár - Fotó: Common Dreams
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Bár még csak 21 éves mégis elmondhatja magáról azt, amit sokan sosem fognak. Milliárdos vagyok…

A köztudat végig kísérhette gyermek korát a népszerű Keeping up with the Kardashian című valóság showból a televíziók előtt. Ő nem más mint az olimpikon Bruce Jenner (Most már Kathryn Jenner) legfiatalabb gyermeke.

De hogyan tett szert ekkora vagyonra ilyen fiatal kora ellenére???Nos, sokat köszönhet édesanyjának Kris Jennernek, aki a család managere. Többek közt neki köszönhetjük azt, hogy Kim ekkora híresség.

De térjünk vissza Kylie-ra. 17 éves volt, mikor úgy döntött megalapítja saját kozmetikai cégét a Kylie Cometics nevű márkát. 2.5 év alatt elérte a 900millió dolláros bevételt és csupán 4-5 hónap kellett ahhoz, hogy elérje az 1 milliárd dollárt.

Természetesen ez nem képezi Mrs. Jenner össz bevételeit, hisz ehhez hozzájönn az a bevétel, amit minden Instagram posztjával keres.

Szerintem sokan elmondhatjuk, hogy szívesen lennénk Kylie helyében és örülnénk olyan managernek, mint az édesanyja Kris Jenner.

 
Kylie – Fotó: BBC

Csak így tovább Kylie. Határ a csillagos ég.

Kertész Andrea


 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük