Megmutatjuk: Ő a világ legfiatalabb milliárdosa


egy millió dollár - Fotó: Common Dreams
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 36
    Shares

Bár még csak 21 éves mégis elmondhatja magáról azt, amit sokan sosem fognak. Milliárdos vagyok…

A köztudat végig kísérhette gyermek korát a népszerű Keeping up with the Kardashian című valóság showból a televíziók előtt. Ő nem más mint az olimpikon Bruce Jenner (Most már Kathryn Jenner) legfiatalabb gyermeke.

De hogyan tett szert ekkora vagyonra ilyen fiatal kora ellenére???

Nos, sokat köszönhet édesanyjának Kris Jennernek, aki a család managere. Többek közt neki köszönhetjük azt, hogy Kim ekkora híresség.

De térjünk vissza Kylie-ra. 17 éves volt, mikor úgy döntött megalapítja saját kozmetikai cégét a Kylie Cometics nevű márkát. 2.5 év alatt elérte a 900millió dolláros bevételt és csupán 4-5 hónap kellett ahhoz, hogy elérje az 1 milliárd dollárt.

Természetesen ez nem képezi Mrs. Jenner össz bevételeit, hisz ehhez hozzájönn az a bevétel, amit minden Instagram posztjával keres.

Szerintem sokan elmondhatjuk, hogy szívesen lennénk Kylie helyében és örülnénk olyan managernek, mint az édesanyja Kris Jenner. 

Kylie – Fotó: BBC

Csak így tovább Kylie. Határ a csillagos ég.

Kertész Andrea

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 36
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük