Ezt is megéltük – A Fidesz alápakolt Tarlósnak, de nagyon csúnyán


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A Fidesz elkaszálta a fideszes Tarlós javaslatát…
Tarlós István, Budapest főpolgármestere kilenc év után váratlanul rádöbbent, hogy a budapestiek életét rettenetesen zavarják az éjszaka közlekedő repülőgépek, és azonnal kampányüzemmódba helyezte magát.

Nagyon örvendetes, hogy Tarlós az idén, nagy nehezen rádöbbent végre, hiszen három MSZP-s képviselőtársam, Tóth Csaba, Hiszékeny Dezső és Kunhalmi Ágnes már tavaly december 17-én benyújtotta „A főváros lakosainak éjszakai légtérzajjal szembeni védelméről” szóló határozati javaslatát az Országgyűlésnek, amelynek 3. pontja így szól: „az Országgyűlés felhívja a Kormányt, hogy hozzon létre olyan jogszabályi környezetet, amely tiltja, hogy a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér 0:00 óra és reggel 5:00 óra között légi járműveket fogadjon, illetve indítson”, emellett példás büntetést kér azokra a cégekre, amelyek megszegik a tilalmat.

Ezt az MSZP-s javaslatot tegnap elkaszálta a Parlament fideszes többségű gazdasági bizottsága.Mivel Tarlós elképzelése hihetetlen módon egyezik a tavaly benyújtott MSZP-s határozati javaslattal, ezért fogalmazhatunk úgy, hogy a fideszes bizottság elkaszálta a fideszes Tarlós javaslatát.

Horváth Csaba,
az MSZP fővárosi képviselői nevében


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük