Ezt is megéltük – A Fidesz alápakolt Tarlósnak, de nagyon csúnyán


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 259
    Shares

A Fidesz elkaszálta a fideszes Tarlós javaslatát…
Tarlós István, Budapest főpolgármestere kilenc év után váratlanul rádöbbent, hogy a budapestiek életét rettenetesen zavarják az éjszaka közlekedő repülőgépek, és azonnal kampányüzemmódba helyezte magát.

Nagyon örvendetes, hogy Tarlós az idén, nagy nehezen rádöbbent végre, hiszen három MSZP-s képviselőtársam, Tóth Csaba, Hiszékeny Dezső és Kunhalmi Ágnes már tavaly december 17-én benyújtotta „A főváros lakosainak éjszakai légtérzajjal szembeni védelméről” szóló határozati javaslatát az Országgyűlésnek, amelynek 3. pontja így szól: „az Országgyűlés felhívja a Kormányt, hogy hozzon létre olyan jogszabályi környezetet, amely tiltja, hogy a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér 0:00 óra és reggel 5:00 óra között légi járműveket fogadjon, illetve indítson”, emellett példás büntetést kér azokra a cégekre, amelyek megszegik a tilalmat.

Ezt az MSZP-s javaslatot tegnap elkaszálta a Parlament fideszes többségű gazdasági bizottsága.

Mivel Tarlós elképzelése hihetetlen módon egyezik a tavaly benyújtott MSZP-s határozati javaslattal, ezért fogalmazhatunk úgy, hogy a fideszes bizottság elkaszálta a fideszes Tarlós javaslatát.

Horváth Csaba,
az MSZP fővárosi képviselői nevében


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 259
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük