Az MSZP egyetlen mondattal gratulált Mészárosnak – Csak egyetlen mondat, de mindent visz


Mészáros Lőrinc a Forbes címlapján - Fotó: MSZP
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1.1K

Mészáros Lőrinc virít a Forbes magazin címlapján, ugyanis bekerült a világ leggazdagabb emberei közé…

S még azt mondják a diploma a fontos… Nagyon úgy fest, hogy sokkal kifizetődőbb gázszerelőnek tanulni.

Az egykori fideszes polgármester, Mészáros Lőrinc a világ 2057. leggazdagabb embere lett. Talán nem volt olyan nehéz dolga, hiszen az Európai Unió harmadik legkorruptabb kormányától, az Orbán-kormánytól nyert el csak tavaly 265 milliárdnyi közbeszerzést.
#mszp #hueu #StopOrbán #HazaSzeretetEurópaBízunk benne, hogy Orbán vagyonkezelője nemcsak a gazdagok nemzetközi listájára, hanem az INTERPOL körözési listájára is felkerül majd. MSZP

Mi csak annyit fűznénk hozzá, hogy kedves Pénztáros Lőrinc, igenpénztáros. Mindenki tudja, hogy ez a vezírpénze, s te Lölö csak a pénztárcája vagy. Nem mellesleg azért jó tudni, hogy milyen vagyon megtermelésére alkalmas ez a kicsi kis ország… később még jó lehet ez a tudás (igen, tudom, tudom ebből sok pénzt az EU adott).

Forrás: MSZP / BalraMagyar

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1.1K
  • 1.1K
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük