Az MSZP egyetlen mondattal gratulált Mészárosnak – Csak egyetlen mondat, de mindent visz


Mészáros Lőrinc a Forbes címlapján - Fotó: MSZP
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 1.1K
    Shares

Mészáros Lőrinc virít a Forbes magazin címlapján, ugyanis bekerült a világ leggazdagabb emberei közé…

S még azt mondják a diploma a fontos… Nagyon úgy fest, hogy sokkal kifizetődőbb gázszerelőnek tanulni.

Az egykori fideszes polgármester, Mészáros Lőrinc a világ 2057. leggazdagabb embere lett. Talán nem volt olyan nehéz dolga, hiszen az Európai Unió harmadik legkorruptabb kormányától, az Orbán-kormánytól nyert el csak tavaly 265 milliárdnyi közbeszerzést.
#mszp #hueu #StopOrbán #HazaSzeretetEurópa

Bízunk benne, hogy Orbán vagyonkezelője nemcsak a gazdagok nemzetközi listájára, hanem az INTERPOL körözési listájára is felkerül majd. MSZP

Mi csak annyit fűznénk hozzá, hogy kedves Pénztáros Lőrinc, igenpénztáros. Mindenki tudja, hogy ez a vezírpénze, s te Lölö csak a pénztárcája vagy. Nem mellesleg azért jó tudni, hogy milyen vagyon megtermelésére alkalmas ez a kicsi kis ország… később még jó lehet ez a tudás (igen, tudom, tudom ebből sok pénzt az EU adott).

Forrás: MSZP / BalraMagyar

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 1.1K
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük