Zseniálisan kibabrált az ellenzék a Fidesszel – összefogva alázták le a kormánypártokat


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 238
    Shares

Egy amúgy egyáltalán nem nevetséges ügyben.

Korábban beszámoltunk róla, hogy Budapest XV. kerületében milyen módon is tett keresztbe a Fidesz a regnáló ellenzéki testületnek azzal, hogy nem hajlandóak elfogadni azt a költségvetést amely többek között ápolónők és bölcsődei dolgozók béremelését tartalmazzák.

Válaszul a XV. kerületi baloldali és liberális pártok a kormány Európa-szerte elhíresült Soros Györgyöt, Brüsszelt és Jean-Claude Junckert felvonultató, úgynevezett EP-választási kampányával vágott vissza együttes erővel.

„Önnek is joga van tudni, hogy a Fidesz és a függetlennek látszó fideszes XV. kerületi képviselők cserben hagyták a kerületet” – szól a szöveg, a plakáton pedig Pintér Gábor, a helyi Fidesz vezetője, volt alpolgármester, és Victorné Kovács Judit látható, aki korábban a Fidesz-frakcióban ült, azóta független lett, de ha össze kell zárni, a helyi Fidesszel szavaz. – számol be a megjelent anyagokról a 444.

A szórólapokat nem postán küldik, hanem a postaládákba dobálják be kerületszerte. A kampányt a helyi MSZP, DK, RÁTE és a liberálisok (MLP) finanszírozzák.

 

Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 238
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük