Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egy amúgy egyáltalán nem nevetséges ügyben.

Korábban beszámoltunk róla, hogy Budapest XV. kerületében milyen módon is tett keresztbe a Fidesz a regnáló ellenzéki testületnek azzal, hogy nem hajlandóak elfogadni azt a költségvetést amely többek között ápolónők és bölcsődei dolgozók béremelését tartalmazzák.

Válaszul a XV. kerületi baloldali és liberális pártok a kormány Európa-szerte elhíresült Soros Györgyöt, Brüsszelt és Jean-Claude Junckert felvonultató, úgynevezett EP-választási kampányával vágott vissza együttes erővel.

„Önnek is joga van tudni, hogy a Fidesz és a függetlennek látszó fideszes XV. kerületi képviselők cserben hagyták a kerületet” – szól a szöveg, a plakáton pedig Pintér Gábor, a helyi Fidesz vezetője, volt alpolgármester, és Victorné Kovács Judit látható, aki korábban a Fidesz-frakcióban ült, azóta független lett, de ha össze kell zárni, a helyi Fidesszel szavaz. – számol be a megjelent anyagokról a 444.

A szórólapokat nem postán küldik, hanem a postaládákba dobálják be kerületszerte. A kampányt a helyi MSZP, DK, RÁTE és a liberálisok (MLP) finanszírozzák.

 

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: