Ujhelyiék berántották a láncfűrészt – kegyetlen csapással készül az MSZP az EP választásokra


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Úgy néz ki a Magyar Szocialista Párt felébredt.

Ameddig Orbán teljesen elszigetelődött Európában, gyakorlatilag pillanatokra vagyunk attól, hogy sajátjai hamarosan kizárják a Néppártból, addig a baloldal, közöttük az MSZP meglehetősen jó viszonyt ápol saját pártcsaládjával az Európai Szocialistákkal. És érkezik segítség Európából.Több országban is közösen mozgósítanak külföldön élő magyarok körében a szocialisták a helyi baloldallal. Az MSZP célja, hogy minél többen regisztráljanak az EP-választásokra – írja az Index.

Ujhelyi István MSZP-s EP-képviselő Brüsszelben bejelentette, hogy az MSZP és a Radikális Európai Demokraták a határon túl élő magyarok körében intenzív kampányba kezd a választási részvétel érdekében, európai társszervezeteikkel együtt.

Szeretnénk azt a több százezer magyar honfitársunkat megszólítani, akik Európában élnek és onnan látják, hogy az, ami Magyarországon zajlik, az eltávolítja hazánkat az európai közösségtől és nem annak részeként tekinti a következő évtizedekben

– mondta Ujhelyi.

Elsőként a német szociáldemokratákkal (SPD) szerveznek közös mozgósítást, de több más országban is lesz hasonló kampány.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük