Ujhelyiék berántották a láncfűrészt – kegyetlen csapással készül az MSZP az EP választásokra


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 831
    Shares

Úgy néz ki a Magyar Szocialista Párt felébredt.

Ameddig Orbán teljesen elszigetelődött Európában, gyakorlatilag pillanatokra vagyunk attól, hogy sajátjai hamarosan kizárják a Néppártból, addig a baloldal, közöttük az MSZP meglehetősen jó viszonyt ápol saját pártcsaládjával az Európai Szocialistákkal. És érkezik segítség Európából.

Több országban is közösen mozgósítanak külföldön élő magyarok körében a szocialisták a helyi baloldallal. Az MSZP célja, hogy minél többen regisztráljanak az EP-választásokra – írja az Index.

Ujhelyi István MSZP-s EP-képviselő Brüsszelben bejelentette, hogy az MSZP és a Radikális Európai Demokraták a határon túl élő magyarok körében intenzív kampányba kezd a választási részvétel érdekében, európai társszervezeteikkel együtt.

Szeretnénk azt a több százezer magyar honfitársunkat megszólítani, akik Európában élnek és onnan látják, hogy az, ami Magyarországon zajlik, az eltávolítja hazánkat az európai közösségtől és nem annak részeként tekinti a következő évtizedekben

– mondta Ujhelyi.

Elsőként a német szociáldemokratákkal (SPD) szerveznek közös mozgósítást, de több más országban is lesz hasonló kampány.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 831
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük