Balhé az utcán: Letámadta a Jobbik politikusát és ordenáré módon üvöltözött vele egy Fidesz-hívő nyugdíjas (videóval)


A kép illusztráció
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 442

Nem ez az első eset, amikor a jobboldal hívei nem ismerik, nem tudják mi az emberi viselkedés.

Valamilyen jobboldali nyavalya lehet az, hogy egész egyszerűen nem tudnak viselkedni egyesek, amikor másik politikai meggyőződésű emberekkel találkoznak. Hány család megy tönkre az élhetetlen gyűlölettel teli jobboldali hívőktől, hány családi ebéd hangulatát mérgezi meg, a megmérgezett szívű honfitársaink kirohanásai.Én nem vetem meg ezeket az embereket. Sajnálom őket. Sajnálom azt a nyugdíjast is, aki rárontott Jakab Péter Jobbik szóvivőnek a nyílt utcán.

Még akkor is, ha a balhé elég megrendezettnek tűnik. Vagyis inkább megrendeltnek. Persze a megrendelőt nem ismerjük, de sejtjük, melyik székházban dolgozhat.

Szoval egy hajlottabb korú  provokátor férfi zavarta meg Jakab Pétert. A jobbikos politikus éppen sajtótájékoztatót tartott (volna) az utcán. A HírTV stábját láthatóan felkészülten érte a szitkozódó bácsi érkezése: kamerájukkal a megfelelő szögből végig vették a balhét.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 442
  • 442
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük