A DK kegyetlenül kiosztotta az ostobaságokat fecsegő Deutsch Tamást – porig alázták a brüsszeli politikust


Deutsch Tamás - Fotó: Nyugat
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 1.1K
    Shares

A Demokratikus Koalíció kegyetlenül lealázta a Fidesz EP politikusát.

Korábban beszámoltunk róla: A magyar munkavállalók többsége önként, örömmel dolgozik többet heti 40 óránál, ez teljesen természetes Magyarországon, jelentette ki Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő az RTL Klub Híradójának azzal kapcsolatban, hogy március elsejétől, péntektől, változtak a köztisztviselőkre vonatkozó szabályok.

Mindezekre a kijelentésekre reagált Nemes Gábor volt szakszervezeti vezető a DK politikusa az alábbiakban:

Deutsch Tamás szerint a magyar munkavállalók többsége önként és örömmel dolgozik heti negyven óránál többet.

A Demokratikus Koalíció szerint Deutsch Tamás egyáltalán nincs tisztában azzal, hogy a magyar munkavállalók mit szeretnének.

Igaz, ennek ahhoz is köze lehet, hogy Deutsch Tamásnak nem nagyon van elképzelése arról se, hogy milyen lehet legalább heti negyven órát ledolgozni, nemhogy túlórázni.Az európai magyar munkavállalóknak és hazafiaknak nem az okozna örömet, hogy heti negyven óránál többet dolgozhatnak, hanem az, ha tisztességes, európai bért és megbecsülést kapnak a munkájukért.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 1.1K
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük