Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A kormányzó ír Fine Gael is hivatalos levélben kéri majd a Fidesz kizárását az Európai Néppártból – mondta a párt európai parlamenti képviselője az Irish Timesnak. Sean Kelly úgy fogalmazott, hogy „Orbán Viktor túl messzire ment, és eljött az ideje, hogy az EPP kiálljon az alapértékeiért”.
Ezzel már 13-ra nőtt azoknak a száma, akik március 20-án a kizárásra fognak szavazni.

A Fine Gael bejelentésével már 13-ra nőtt azoknak a néppárti tagoknak a száma, melyek támogatják a Fidesz kizárását vagy felfüggesztését. Josep Daul pártelnök az AFP francia hírügynökségnek hétfő este jelentette be, hogy megvan a szükséges többség ahhoz, hogy március 20-ai ülésükön tárgyalják az ügyet. Az EPP elnöke a német Die Weltnek adott interjújában maga is úgy fogalmazott, hogy Orbán „átlépte a vörös vonalat”.

Bizonyos értelemben szomorú. Szomorú, hogy megint a nyugat végzi el helyettünk a kritikai/polgári munkát. Ők mondják ki egyértelműen, hogy “te felcsúti paraszt, te egy hazug, cinikus, köztörvényes nulla vagy, akit utálunk, húzzál innen.”

Európa VALÓDI keresztény-konzervatív pártjai sugárban hánynak ettől az álkeresztény áljobboldali maffiától amit o1g élete melójával összezsarolt kisstílű bűnözőkből.
Még a németek is, csak nekik a pénz fontosabb.

Persze végül majd, miután repült a Fidesz a levesbe, a “kommunikációs zseni páva” elő fogja adni, hogy a néppárt nem kizárta őket, hanem a Fidesz zárja ki a néppártot 😉

Forrás: HVG / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: