Friss: Végleg elfogyott a levegő Orbán és a Fidesz körül – már a nagy pártok is beálltak a Fidesz-ellenes sorba


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 2.9K

A kormányzó ír Fine Gael is hivatalos levélben kéri majd a Fidesz kizárását az Európai Néppártból – mondta a párt európai parlamenti képviselője az Irish Timesnak. Sean Kelly úgy fogalmazott, hogy „Orbán Viktor túl messzire ment, és eljött az ideje, hogy az EPP kiálljon az alapértékeiért”.
Ezzel már 13-ra nőtt azoknak a száma, akik március 20-án a kizárásra fognak szavazni.

A Fine Gael bejelentésével már 13-ra nőtt azoknak a néppárti tagoknak a száma, melyek támogatják a Fidesz kizárását vagy felfüggesztését. Josep Daul pártelnök az AFP francia hírügynökségnek hétfő este jelentette be, hogy megvan a szükséges többség ahhoz, hogy március 20-ai ülésükön tárgyalják az ügyet. Az EPP elnöke a német Die Weltnek adott interjújában maga is úgy fogalmazott, hogy Orbán „átlépte a vörös vonalat”.

Bizonyos értelemben szomorú. Szomorú, hogy megint a nyugat végzi el helyettünk a kritikai/polgári munkát. Ők mondják ki egyértelműen, hogy “te felcsúti paraszt, te egy hazug, cinikus, köztörvényes nulla vagy, akit utálunk, húzzál innen.”Európa VALÓDI keresztény-konzervatív pártjai sugárban hánynak ettől az álkeresztény áljobboldali maffiától amit o1g élete melójával összezsarolt kisstílű bűnözőkből.
Még a németek is, csak nekik a pénz fontosabb.

Persze végül majd, miután repült a Fidesz a levesbe, a “kommunikációs zseni páva” elő fogja adni, hogy a néppárt nem kizárta őket, hanem a Fidesz zárja ki a néppártot 😉

Forrás: HVG / BalraMagyar


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 2.9K
  • 2.9K
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük