Friss: Végleg elfogyott a levegő Orbán és a Fidesz körül – már a nagy pártok is beálltak a Fidesz-ellenes sorba


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 2.8K
    Shares

A kormányzó ír Fine Gael is hivatalos levélben kéri majd a Fidesz kizárását az Európai Néppártból – mondta a párt európai parlamenti képviselője az Irish Timesnak. Sean Kelly úgy fogalmazott, hogy „Orbán Viktor túl messzire ment, és eljött az ideje, hogy az EPP kiálljon az alapértékeiért”.
Ezzel már 13-ra nőtt azoknak a száma, akik március 20-án a kizárásra fognak szavazni.

A Fine Gael bejelentésével már 13-ra nőtt azoknak a néppárti tagoknak a száma, melyek támogatják a Fidesz kizárását vagy felfüggesztését. Josep Daul pártelnök az AFP francia hírügynökségnek hétfő este jelentette be, hogy megvan a szükséges többség ahhoz, hogy március 20-ai ülésükön tárgyalják az ügyet. Az EPP elnöke a német Die Weltnek adott interjújában maga is úgy fogalmazott, hogy Orbán „átlépte a vörös vonalat”.

Bizonyos értelemben szomorú. Szomorú, hogy megint a nyugat végzi el helyettünk a kritikai/polgári munkát. Ők mondják ki egyértelműen, hogy “te felcsúti paraszt, te egy hazug, cinikus, köztörvényes nulla vagy, akit utálunk, húzzál innen.”

Európa VALÓDI keresztény-konzervatív pártjai sugárban hánynak ettől az álkeresztény áljobboldali maffiától amit o1g élete melójával összezsarolt kisstílű bűnözőkből.
Még a németek is, csak nekik a pénz fontosabb.

Persze végül majd, miután repült a Fidesz a levesbe, a “kommunikációs zseni páva” elő fogja adni, hogy a néppárt nem kizárta őket, hanem a Fidesz zárja ki a néppártot 😉

Forrás: HVG / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 2.8K
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük