Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ma pont egy éve, hogy a Fidesz irányította ügyészség egy szegedi bíró asszisztálásával – aki azóta érdemei elismeréséül közigazgatási bíró lett – nyakára lépett a jogállamnak, és újra megfosztott szabadságomtól, és nem ölelhettem végre magamhoz gyermekeimet.

Persze a nap másnap is felkelt, és ugyanúgy nem történt semmi, ahogyan ma sem, amikor kiderült, hogy 1 milliárd dolláros vagyonával Mészáros Lőrinc a világ 2057. leggazdagabb embere lett. A magyar nép köszöni szépen, megvan.

Régen volt, igaz sem volt, mondhatnám, és igaz: az a rengeteg szeretet, amit kapok, tényleg feledtette a raboskodást.

Azonban nem akarok felejteni, mert sok dolgom lesz azokkal, akik oly’ sok embernek fájdalmat okoztak aljas, törvényeket sárba tipró magatartásukkal. Akaratot hajtottak végre, de szerencsére tudom, kiknek akaratát.

Ezért ma este, hogy emlékezzek, bévés vacsorát csináltam magamnak. Elővettem a bévében használt tányéromat, tálkámat, edényemet, megbontottam az utolsó bévés csomag mogyorómat, vizet forraltam, és elkészítettem az utolsó megmaradt tésztás levest. Ezt ettem általában. És ma bűnözök is, így megeszem a maradék Pilóta kekszemet és az utolsó Balaton szeletet.

Szerencsére ma nem lesz 23 órakor villanyoltás. Nekem nyugodt álmom lesz. – írja Dr. czeglédy Csaba a közösségi oldalán.

 

Czeglédy Csaba hihetetlenül fegyelmezett, ahogy vegyül a múlt összes nehézsége, a jelen küzdelme. Minden tisztelet kijár a kitartásáért, ahogy harcol az igazáért, és az igazságért.

Forrás: Dr. Czeglédy Csaba FB oldala / BalraMagyar

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: