Az európai Néppárt vezetője megküldte a selyemzsinórt Orbánnak – ebbe csak belerokkanni tud a Fidesz


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 587

Akik arra fogadtak, hogy a Fidesz a Néppárt tagja maradhat, kezdhetnek nagyon izgulni a pénzük miatt.

Selyemzsinór – nehéz máshogy értelmezni Manfred Weber az európai Néppárt frakcióvezetőjének nyílt üzenetét, melyet Orbánnak küldött. Ám Orbánnak sikerült sarokba szorítania önmagát. Nincs kecmec, a Fidesz mostantól nem a sérüléseket kell elkerülje, hanem azt, hogy halálos sebet kapjon.A német Bulid című hetilapban jelent meg a néppárti frakcióvezető kihívása, melyben tetemre hívja Orbánt és a Fideszt. Közölte:

Egyetlen módja van annak, hogy a Fidesz a Néppárt tagja maradhasson. Három feltételnek kell Orbánnak megfelelnie:

  • Azonnal állítsa le a Brüsszel ellenes kampányát
  • Nyíltan bocsánatot kell kérnie eddigi tetteiért
  • Le kell állítania a CEU elüldözését

Orbánnak két választása van, de mindkettő kínkeserves. Vagy repül az akolból és ezzel bezárul előtte az összes ajtó, vagy betartja a három feltételt, de ebben az esetben súlyos árat kell fizetnie itthon. Be kell ismernie hogy immár 6 éve folyamatosan hazugságban tartja a magyar választókat. Ekkora bizalmi válságot pedig 10 öszödi beszéd sem tudna kiváltani.

Tökös Brüsszel. Vagy lehajtott de betört arccal visszaáll a demokratikus európai sorba a Fidesz, vagy kívül tágasabb. Jelzem a Néppárt tagjai nem fognak könnyeket hullatni.
Ön szerint kizárhatják a Fideszt az Európai Néppártból?


View Results

Betöltés ... Betöltés ...

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 587
  • 587
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük