A liberálisok úgy megküldték Tarlóst, hogy a fal adta a másikat (részletek a cikkben)


Tarlós István - Fotó: 24.hu
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 270
    Shares

Orbán újabb ígéretét hajíthatja szemétbe Tarlós

Tarlós István hiába kapott ígéretet Orbán Viktortól, mégsem sikerült a fővárosi hulladékszállítás pénzügyeit megnyugtatóan rendezni. Ismét kiderült, hogy Tarlósnak semmi érdekérvényesítő ereje sincs Orbánnal szemben.

A főváros jövője csak és kizárólag a kormányfő jóindulatán múlik, Tarlós pedig bábként asszisztál az önkényhez. Az Orbán-kormány a számlázást elvette a Fővárosi Közterület-fenntartó Nonprofit Zrt.-től, a pénzt azonban rendre nem utalja át az elvégzett szolgáltatásért. Ezért a fővárosi kukacég óriási hiányt halmozott fel, és az össze-vissza kifizetések miatt veszélybe került a vállalat működése.

Bár Tarlós azt állítja, csak egyetlen kérését nem teljesítette Orbán, egyre több ügyben derül ki, hogy a főpolgármester képtelen volt eredményeket elérni.

A Liberálisok szerint Budapestnek olyan vezetőre van szüksége, aki nem a várban pöffeszkedő miniszterelnököt, hanem a fővárosi polgárok érdekeit képviseli. Olyan vezetőre, aki megvédi Budapest függetlenségét és szabadságát, és nem hagyja, hogy a főváros vagyonát és szolgáltatásait államosítsa a Fidesz-kormány.

Sermer Ádám főpolgármester-jelölt

Kiadó: Magyar Liberális Párt MTI / OS


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 270
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük