Tarlós István - Fotó: 24.hu
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Orbán újabb ígéretét hajíthatja szemétbe Tarlós

Tarlós István hiába kapott ígéretet Orbán Viktortól, mégsem sikerült a fővárosi hulladékszállítás pénzügyeit megnyugtatóan rendezni. Ismét kiderült, hogy Tarlósnak semmi érdekérvényesítő ereje sincs Orbánnal szemben.

A főváros jövője csak és kizárólag a kormányfő jóindulatán múlik, Tarlós pedig bábként asszisztál az önkényhez. Az Orbán-kormány a számlázást elvette a Fővárosi Közterület-fenntartó Nonprofit Zrt.-től, a pénzt azonban rendre nem utalja át az elvégzett szolgáltatásért. Ezért a fővárosi kukacég óriási hiányt halmozott fel, és az össze-vissza kifizetések miatt veszélybe került a vállalat működése.

Bár Tarlós azt állítja, csak egyetlen kérését nem teljesítette Orbán, egyre több ügyben derül ki, hogy a főpolgármester képtelen volt eredményeket elérni.

A Liberálisok szerint Budapestnek olyan vezetőre van szüksége, aki nem a várban pöffeszkedő miniszterelnököt, hanem a fővárosi polgárok érdekeit képviseli. Olyan vezetőre, aki megvédi Budapest függetlenségét és szabadságát, és nem hagyja, hogy a főváros vagyonát és szolgáltatásait államosítsa a Fidesz-kormány.

Sermer Ádám főpolgármester-jelölt

Kiadó: Magyar Liberális Párt MTI / OS


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: