Tragédia – Elhunyt a Nemzeti Sport munkatársa az EB ezüstérmes élsportoló


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

81 éves korában érte a halál.

Farkas József fiatalkorában röplabdázott, 35-szörös magyar válogatottnak, valamint Eb-ezüstérmesnek mondhatta magát.

Elhunyt Farkas József egykori Eb-ezüstérmes röplabdázó, fotóriporter – tudta meg az nso.hu.Farkas József fiatalon röplabdázott: 35-szörös magyar válogatottnak, valamint Eb-ezüstérmesnek mondhatta magát. A sport világától a visszavonulása után sem tudott elszakadni, évtizedeken át a Nemzeti Sport World Press Photo-, Ezüstgerely-, MOB- és MSÚSZ-életműdíjas fotósa volt.

„Az én fotóim arról voltak híresek, hogy a sportolók harapják rajtuk a levegőt”

Vasárnap reggel elhunyt Farkas József, a magyar sportfotózás kiemelkedő alakja és feledhetetlen egyénisége. Ihletett formája, ellenállhatatlan lecsapásai kellettek ahhoz, hogy győztes meccs végén hagyja el a pályát.

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük