Tragédia – Elhunyt a Nemzeti Sport munkatársa az EB ezüstérmes élsportoló


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 65
    Shares

81 éves korában érte a halál.

Farkas József fiatalkorában röplabdázott, 35-szörös magyar válogatottnak, valamint Eb-ezüstérmesnek mondhatta magát.

Elhunyt Farkas József egykori Eb-ezüstérmes röplabdázó, fotóriporter – tudta meg az nso.hu.

Farkas József fiatalon röplabdázott: 35-szörös magyar válogatottnak, valamint Eb-ezüstérmesnek mondhatta magát. A sport világától a visszavonulása után sem tudott elszakadni, évtizedeken át a Nemzeti Sport World Press Photo-, Ezüstgerely-, MOB- és MSÚSZ-életműdíjas fotósa volt.

„Az én fotóim arról voltak híresek, hogy a sportolók harapják rajtuk a levegőt”

Vasárnap reggel elhunyt Farkas József, a magyar sportfotózás kiemelkedő alakja és feledhetetlen egyénisége. Ihletett formája, ellenállhatatlan lecsapásai kellettek ahhoz, hogy győztes meccs végén hagyja el a pályát.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 65
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük