Orbánék meglépnék? Döbbenetes levelet kapott szerkesztőségünk – ha ez igaz, az világbotrány


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 778

Szerkesztőségünkhöz eljuttattak egy levelet.

A levél írója sok kommentárt nem fűzött leveléhez, de ha ez egy valós levél akkor világbotrány mindaz, amit a levél tartalmaz. A levél Sopron város polgármesteri hivatalából származik, melyet az aktuális ügyintéző annak az érdekében küldött ki az érintettnek, mely szerint:Kötelessége eltávolítania a tulajdonában álló épületekről a miniszterelnök urat gyalázó falfirkákat

– méghozzá 8 napon belül. Ellenkező esetben ezt a hivatal fogja megtenni a tulajdonos költségére.

Nos én nem tudom milyen helyi rendelet van Sopronban érvényben, de ha jól sejtem itt nem a falfirka ténye az amely zavarja a méltóságos hivatalt a Hűség Városában, hanem az, hogy a mély tekintetű Alcsútdobozi Orbán Viktort támadja a plebsz ezekben a feliratokban.

Nos azt gondolom, hogy ennél nagyobb botrány nincs a mai napon. Egész egyszerűen nem tudom hogy képzeli ezt a hivatal. Nincs határa a seggnyalásnak és a behódolásnak?

Íme a levél, melyet szerkesztőségünk kapott.

 
Reméljük nem valós a levél, vagy valamit félreértünk belőle. Mindenesetre várjuk, a hivatal válaszát, amennyiben az info@balramagyar.hu-ra írnak, azt változtatás nélkül közöljük.Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 778
  • 778
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük