Lapátra tette a TV2 az “utolsó celebét” – hogy hat a műsorvezető menesztése a tragikus nézettségre


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 390

A TV2 megvált úgy tűnik a legutolsó celebétől is.

Nem járnak fényes idők a Róna utca környékén. Szinte már senki nem adja a nevét a propagandacsatornához, a hozzánemértés pedig megmutatkozik a nézettségi adatokban. Gyakorlatilag a TV2 már rég nem az RTL Klubbal versenyez, sokkal inkább az RTL kistestvérével az RTL2 minicsatornával.

Most azonban úgy tűnik utolsó botrányhős-celebjétől is megválik a csatorna. Nem, nem fogok belemenni, hogy milyen ember is Berki Krisztián, nem fogok a jellemén lamentálni. Egy celeb és celebkedik. Lehet szeretni, lehet utálni.

Az mindenesetre tény, hogy a csatorna meneszti. 

Berki Krisztián több mint 4 évig szinte megszakítás nélkül szerepelt a TV2 csoport csatornáin, ám ennek úgy tűnik, vége szakadt. A celeb az Édes Élet mellett a Fem3Café műsorvezetőjeként is rendszeresen feltűnt.

Bors úgy tudja: szerződését tavasztól nem hosszabbította meg a csatorna.

A TV2 is megszólalt az ügyben, közleményükben így fogalmaztak:

“Berki Krisztián szerződése lejárt a csatornával, és a tavaszi műsorstruktúrában nem tervez vele a TV2 Csoport. Amennyiben a jövőben ismét képernyőre kerülne, idejében hírt adunk róla.”


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 390
  • 390
    Shares

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük