Ungár Pétert egy küldött borotválja az LMP kétnapos kongresszusán Székesfehérváron 2018. május 26-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Minden nap van valami megmosolyogni való.

Kicsit kocsmai stílusúra sikeredett a vasárnap este. Ameddig ki-ki otthon vagy baráti társaságban töltötte a vasárnap estét, addig az LMP és a Fidesz kommunikációs stábjai összegyűltek a virtuális kocsmafal előtt, hogy leanyázzák egymást.

A Fidesz vasárnap kiadott egy velős közleményt, melyben tudatni kívánták hazánk közvéleményével: Ungár Péter kétszínű!

Mint ahogyan a kormánypártok fogalmaznak: Ungár Péter egyike azoknak a kétszínű ellenzéki politikusoknak, akik amikor kellett, akkor nem szavazták meg az ápolási díj emelését, helyette szelfizgettek, balhéztak, szirénázgattak a parlamentben.

Egyáltalán nem érdekelte őket az otthoni ápolásra szoruló tartósan beteg felnőttek és gyermekek sorsa, és most sem érdekli, csak kétszínű és álságos politikai kampányra használják fel őket.

Na erre az LMP sem hagyta válasz nélkül a dolgot: Gondoskodni fogunk róla, hogy a Fidesz reakciója eljusson ahhoz a több tízezer érintett családhoz, akikről megfeledkeztek az ápolási díj emelésekor, mert ennél a közleménynél mi magunk se tudnánk pontosabban elmondani, hogy mennyire nem érdekli a kormányt a problémájuk. – írja közleményében Ungár Péter.

Az egész adok-kapokban csak az a fő probléma, hogy mindaddig ameddig megy a kocsmai észosztás, addig pedig több tízezer érintett problémája csak hever a fiókban.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: