Döbbenetes tragédia! – A fél világot lesújtotta a fiatal énekes hirtelen halála


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 53
    Shares

Döbbenetes! Nem akarjuk elhinni, pedig megerősítették a hír igaz. Fiatalok és kevésbé fiatalok tízmilliói gyászolnak…

A Sun értesülései szerint ma reggel holtan találták meg angliai otthonában Keith Flintet, a The Prodigy arcának is számító frontembert. Nyugodjék békében!

Az essexi rendőrség szóvivője szerint reggel 8 körül találtak rá Flint holttestére, miután bejelentés érkezett hozzájuk. Az első hírek szerint az idegenkezűséget kizárták, azt azonban még nem lehet tudni, mi vezethetett a brit énekes halálához.

Keith Flint 1990-es megalakulása óta tagja volt a The Prodigy zenekarnak, de csak 1996-ban, a Firestarter című dal sikere után vált az együttes frontemberévé.

Forrás: NLC / BalraMagyar

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 53
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük