Bréking! – Megindult a Fidesz kizárása a Néppártból


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 671

Elfogyott Európa türelme, kivágják a Fideszt, mint azt a bizonyos macskát. Rosszkor jön ez az EP választások előtt.

Könnyen körön kívül kerülhet a Fidesz, ugyanis a kizárás első felvonása megindult. Konkrétan zajlik a fegyelmi eljárás a Fidesz ellen.Az Európai Néppárt elnöke Joseph Daul úgy tájékoztatta AFP hírügynökséget, hogy a Néppárt megkezdi a fegyelmi eljárást a Fidesszel szemben, mostanra már 12 párt támogatja a Fidesz kizárását.

Az Európai Néppárt 12 tagpártja kilenc országból kérte a Fidesz kizárását vagy felfüggesztését. Ezt a kérdést a párt politikai választmányának március 20-i ülésén tárgyaljuk meg”- erről tájékoztatta a az Európai Néppárt elnöke, Joseph Daul az AFP hírügynökséget-  írja a HVG

Még az EP választások előtt kikerülhet Európa élvonalából a Fidesz és száműzhetik a pártot. Ennek pedig beláthatatlan következményei lehetnek hazánkra nézve. Úgy tűnik addig feszítették a húrt, addig uszitottak Brüsszel ellen, amíg Brüsszel vissza nem ütött.

Örvendetes és érdemes átgondolni, hogy nem az országon veri el a port Brüsszel, hanem a  Fideszen.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 671
  • 671
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük