Bréking! – Megindult a Fidesz kizárása a Néppártból


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 670
    Shares

Elfogyott Európa türelme, kivágják a Fideszt, mint azt a bizonyos macskát. Rosszkor jön ez az EP választások előtt.

Könnyen körön kívül kerülhet a Fidesz, ugyanis a kizárás első felvonása megindult. Konkrétan zajlik a fegyelmi eljárás a Fidesz ellen.

Az Európai Néppárt elnöke Joseph Daul úgy tájékoztatta AFP hírügynökséget, hogy a Néppárt megkezdi a fegyelmi eljárást a Fidesszel szemben, mostanra már 12 párt támogatja a Fidesz kizárását.

Az Európai Néppárt 12 tagpártja kilenc országból kérte a Fidesz kizárását vagy felfüggesztését. Ezt a kérdést a párt politikai választmányának március 20-i ülésén tárgyaljuk meg”- erről tájékoztatta a az Európai Néppárt elnöke, Joseph Daul az AFP hírügynökséget-  írja a HVG

Még az EP választások előtt kikerülhet Európa élvonalából a Fidesz és száműzhetik a pártot. Ennek pedig beláthatatlan következményei lehetnek hazánkra nézve. Úgy tűnik addig feszítették a húrt, addig uszitottak Brüsszel ellen, amíg Brüsszel vissza nem ütött.

Örvendetes és érdemes átgondolni, hogy nem az országon veri el a port Brüsszel, hanem a  Fideszen.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 670
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük