Alázott és a padlót felmosta velük: a meggyalázott diáklány visszavágott a kormánypropagandának


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 795
    Shares

Újabb bírósági ítélet van arról, hogy a Fidesz propaganda aljasul hazudik. Azt hitték, egy iskolás lányra bármilyen rágalmat rákenhetnek, de ezt nagyon benézték.

A fiatalok nem hagyják magukat és megvetik a Fideszt. Ezért nincs Orbánéknak jövőjük!

A kormányközeli portál hazudott arról, hogy az ellenzéki tüntetéseken híressé vált gimnazistalány több tárgyból is bukásra áll, és hiányzásai meghaladják a törvény által lehetővé tett mértéket.

Első fokon pert nyert Nagy Blanka az Origo elleni sajtó-helyreigazítási perben – írja az MSZP Facebook-oldala. A gimnazista lányt a szocialista párt ügyvédje, Litresits András képviselte.


Nagy Blanka egy kecskeméti ellenzéki tüntetésen elmondott, nagy visszhangot kiváltott beszéde után lett ismert. És bár ebben trágár szavakat is használt, a kormánypárti média, Bayer Zsolttal az élen ezt jócskán alulmúló stílusban “szállt rá” – ennek a lejárató-hadjáratnak volt a része az Origo-cikk is, amelyről most a bíróság kimondta, hazug állításokkal volt teli.

Az Origo hazug módon állította, hogy Blanka több tárgyból is bukásra áll, és kerüli az iskolát! Az Origónak 5 napja van, hogy címlapon lehozza a helyreigazítást vagy 15 napja, hogy fellebbezzen az ítélet ellen. 2018-ban 109 helyreigazítási pert vesztett a kormánysajtó, és ha ez így megy tovább, akkor idén rekordot dönthet a propaganda-gépezet! #Litresits #Blanka #MSZP

Forrás: Népszava / BalraMagyar 

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 795
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük