Alázott és a padlót felmosta velük: a meggyalázott diáklány visszavágott a kormánypropagandának


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 798

Újabb bírósági ítélet van arról, hogy a Fidesz propaganda aljasul hazudik. Azt hitték, egy iskolás lányra bármilyen rágalmat rákenhetnek, de ezt nagyon benézték.

A fiatalok nem hagyják magukat és megvetik a Fideszt. Ezért nincs Orbánéknak jövőjük!

A kormányközeli portál hazudott arról, hogy az ellenzéki tüntetéseken híressé vált gimnazistalány több tárgyból is bukásra áll, és hiányzásai meghaladják a törvény által lehetővé tett mértéket.

Első fokon pert nyert Nagy Blanka az Origo elleni sajtó-helyreigazítási perben – írja az MSZP Facebook-oldala. A gimnazista lányt a szocialista párt ügyvédje, Litresits András képviselte.


Nagy Blanka egy kecskeméti ellenzéki tüntetésen elmondott, nagy visszhangot kiváltott beszéde után lett ismert. És bár ebben trágár szavakat is használt, a kormánypárti média, Bayer Zsolttal az élen ezt jócskán alulmúló stílusban “szállt rá” – ennek a lejárató-hadjáratnak volt a része az Origo-cikk is, amelyről most a bíróság kimondta, hazug állításokkal volt teli.

Az Origo hazug módon állította, hogy Blanka több tárgyból is bukásra áll, és kerüli az iskolát! Az Origónak 5 napja van, hogy címlapon lehozza a helyreigazítást vagy 15 napja, hogy fellebbezzen az ítélet ellen. 2018-ban 109 helyreigazítási pert vesztett a kormánysajtó, és ha ez így megy tovább, akkor idén rekordot dönthet a propaganda-gépezet! #Litresits #Blanka #MSZP

Forrás: Népszava / BalraMagyar

 

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 798
  • 798
    Shares

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük