Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Demokratikus Koalíció nyilvánosságra hozta, sőt megkérdezte az érintett hivatalt, hogyeztígyhogy?

Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) mondjuk ki nyíltan, direkt politikai eszközöket használ annak érdekében, hogy befolyásolja a választásokat. Én nem tudom másnak minősíteni azt, hogy animációs filmet készítettek arról, hogy a Momentum hogyan nem tudott elszámolni.

Az Állami Számvevőszék példátlan módon külön animációs videót készíttetett a Momentumról “Így nem számolt el a Momentum félmilliárd forinttal” címmel. – írja a DK.

Mivel az Állami Számvevőszéknek semmi esetre sem az ellenzéki pártok lejáratása lenne a feladata, hanem a közpénzekkel való gazdálkodás pártpolitikától független ellenőrzése, kíváncsiak voltunk, ők maguk mennyire tartják fontosnak az átlátható gazdálkodást.

Levelet írtunk az ÁSZ-nak, hogy kivel és mennyi pénzért csináltatták a Momentumról szóló animációs videót. Az ÁSZ válasza annál is megdöbbentőbb, mintha titkolózna a költségekről. Válaszukból kiderült, hogy a videót ők maguk készítették el, házon belül.

A Demokratikus Koalíció szerint ez azt jelenti, hogy már az Állami Számvevőszéknél is fideszes propagandisták ülnek. A DK szerint az ÁSZ már nyomokban sem hasonlít demokráciákból ismert megfelelőjére, a pártok gazdálkodása felett függetlenül őrködő szervezetre.

Ha az ÁSZ a kormánypártok legnyilvánvalóbb tiltott pártfinanszírozásait sem bünteti, ellenben folyamatosan bírságolja az ellenzéki pártokat, sőt még lejáratóvideókat is készít róluk külön ezzel foglalkozó embereket foglalkoztatva, akkor az sokkal inkább egy Pártállami Számvevőszék.

Ez minden európai magyar polgár nyílt elárulása, ami ellen hazafiként morális kötelességünk küzdeni.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: