Óriási botrányt leplezett le a DK – Ilyen egész egyszerűen nem történhet meg!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 869
    Shares

A Demokratikus Koalíció nyilvánosságra hozta, sőt megkérdezte az érintett hivatalt, hogyeztígyhogy?

Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) mondjuk ki nyíltan, direkt politikai eszközöket használ annak érdekében, hogy befolyásolja a választásokat. Én nem tudom másnak minősíteni azt, hogy animációs filmet készítettek arról, hogy a Momentum hogyan nem tudott elszámolni.

Az Állami Számvevőszék példátlan módon külön animációs videót készíttetett a Momentumról “Így nem számolt el a Momentum félmilliárd forinttal” címmel. – írja a DK.

Mivel az Állami Számvevőszéknek semmi esetre sem az ellenzéki pártok lejáratása lenne a feladata, hanem a közpénzekkel való gazdálkodás pártpolitikától független ellenőrzése, kíváncsiak voltunk, ők maguk mennyire tartják fontosnak az átlátható gazdálkodást.

Levelet írtunk az ÁSZ-nak, hogy kivel és mennyi pénzért csináltatták a Momentumról szóló animációs videót. Az ÁSZ válasza annál is megdöbbentőbb, mintha titkolózna a költségekről. Válaszukból kiderült, hogy a videót ők maguk készítették el, házon belül.

A Demokratikus Koalíció szerint ez azt jelenti, hogy már az Állami Számvevőszéknél is fideszes propagandisták ülnek. A DK szerint az ÁSZ már nyomokban sem hasonlít demokráciákból ismert megfelelőjére, a pártok gazdálkodása felett függetlenül őrködő szervezetre.

Felhívás!

Cikkünk a felhívás után folytatódik

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.


Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Ha az ÁSZ a kormánypártok legnyilvánvalóbb tiltott pártfinanszírozásait sem bünteti, ellenben folyamatosan bírságolja az ellenzéki pártokat, sőt még lejáratóvideókat is készít róluk külön ezzel foglalkozó embereket foglalkoztatva, akkor az sokkal inkább egy Pártállami Számvevőszék.


Ez minden európai magyar polgár nyílt elárulása, ami ellen hazafiként morális kötelességünk küzdeni.Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 869
    Shares

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük