Budapest, 2014. május 25. Deutsch Tamás, Fidesz-KDNP megválasztott európai parlamenti képviselője a pártszövetség eredményváróján Budapesten, a Millenárison az európai parlamenti választás napján, 2014. május 25-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Remegő hangon próbálta kínkeservesen magyarázni a Fidesz a magyarázhatatlant.

Ma Ujhelyi István az MSZP kampányfőnöke a Fidesz Lendvay utcai pártszékházához vonult annak érdekében, hogy tételesen megcáfolja a Fidesz hazugságkampányát.

Feleslegesen jött a Lendvay utcába Ujhelyi István – mondta Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő, miután a Fidesz-székházban vasárnap tartott sajtótájékoztatójára nem engedték be a szocialista EP-képviselőt.

Ujhelyi István megfogalmazása szerint azért ment el a sajtótájkoztató helyszínére, hogy módot adjon Deutsch Tamásnak a Fidesz plakátkampánya melletti érvelésre, amelyet ő “ordas nagy hazugságnak” nevezett.

Nem engedték be a nyilvánosan meghirdetett eseményre, ezért a Lendvay utcai pártszékház előtt tájékoztatta a sajtó képviselőit.

Az MSZP EP-képviselője közleményében azt írja: a kormánypárt propaganda-kampánya nemcsak az ellenzéki pártokkal, de az Európai Bizottsággal kapcsolatban is “ordas nagy hazugságokat” terjeszt.

Ezért Ujhelyi István át kívánta adni a Fidesz politikusának azt a dokumentumot, amelyben az Európai Bizottság tételesen és világosan megcáfolja a kormánypártok állításait, valamint az MSZP “Haza. Szeretet. Európa” címet viselő európai programjának egy példányát. Ez tartalmazza a szocialisták európai vízióját és vállalásait, amelyek ugyancsak gyökeresen ellentétesek a Fidesz ezzel kapcsolatos hazugságaival – írta.

Ujhelyi István közleményében “végtelenül szánalmasnak” nevezte, hogy a Fidesz csak zárt ajtók mögött mer tájékoztatókat tartani, és retteg a valódi, nyilvános vitától.

Deutsch Tamás sajtótájékoztatóján egyebek között arról beszélt, hogy Brüsszel bevándorláspárti terveinek nagyon sok köze van Soros Györgyhöz.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: