Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Bizony a bazi nagy narancs felkiáltójelet felragasztották az égre.

Nem lennék a Fidelitas vezetőinek helyébe. Cikibbnél cikibb az amit művelnek, valahogy a szervezet nem tud hibázni. Nem tud olyat lépni, ami ne lenne a végletekig röhejes. Most megmutatjuk a legutóbbi közleményüket. Amikor a BBC riportere Szijjártóval közölte, hogy “maguk egy másik valóságban élnek” valami ilyesmire gondolhatott:

Európa családbarát, ne pedig migránsbarát legyen!

A Fidelitas 29-ik, Kecskeméten tartott Országos Választmányának nyilatkozata A Fidelitas készen áll az Európai Unió történetének legmeghatározóbb, sorsdöntő választására. Május 26-án arról döntünk, hogy Európa a családbarát vagy a migránsbarát jövőt választja.

A Fidelitas Európa egyik legnagyobb politikai ifjúsági szervezetként mindent el fog követni annak érdekében, hogy száműzzük az európai politikából Soros György bevándorláspárti zsoldosait.

Nem engedhetjük az idegen népesség betelepítését előnyben részesítő brüsszeli terveket és az európai fiatalok elárulását.

A bevándorlás tönkreteszi Európát és az európai fiatalok jövőjét. Aki szereti Európát és a hazáját, a fiatalok és a családok számára akar jövőt biztosítani. Éppen ezért, nem a hazájukat szerető európai fiatalokat, hanem a bevándorláspárti brüsszeli elitet kell lecserélni.

Hiszünk abban, hogy a fiatalok családalapítási terveinek támogatása fontosabb, mint a migránsok számára biztosított segélyek és kedvezmények.

A magyar fiatalok csak a Fidesz –KDNP jelöltjeire számíthatnak, mert az Európai Parlamentben az ellenzékiek minden egyes brüsszeli tervet megszavaztak, többek között a kötelező kvótát, a migránsvízumot, a Soros-szervezetek támogatásának növelését és a migrációt elutasító országok megbüntetését is.

A Fidelitas felkészült arra, hogy európai parlamenti képviselőjelöltjeivel és teljes tagságával harcba szálljon a keresztény kultúra és Európa védelme érdekében.

Ezt még benyalja valaki? (szerk.)


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: