Ujhelyi István EP képviselő MSZP
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az MSZP még sosem élt ezzel a módszerrel.

Az MSZP megalakulásakor is már egy nagy párt volt, így sosem tartott még Toborzó Kampányt. No nem mintha most híján lenne taggal, ugyanis nagyságrendileg 25-30 ezer párttagja lehet az MSZP-nek jelenleg, amely nem sokkal marad el a Fidesz taglétszámától, azonban az MSZP kampányfőnöke Ujhelyi István most gondolt egyet és Toborzó körútra indult.

Az MSZP toborzó körútjának első állomásaként Ujhelyi István EP-képviselő, az MSZP kampányfőnöke Debrecenben tartott sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a kormányzat közpénzből, az adófizetők pénzéből finanszírozza Brüsszel ellenes kampányát, ami tulajdonképpen egy fideszes kampány.Ez törvénysértő, a demokratikus politikai versengésben megengedhetetlen.

Az Európai Unió bármely országában már azért lemondatnák a kormányzatot, hogy tízmilliárdokat, százmilliárdokat költ hazug kormányzati propagandára közpénzből.

Az a levél, amit a miniszterelnök elküldött a magyar választópolgároknak, 300 millió forintjába kerül az adófizetőknek. „Ha megkérdezik, hogy mire készül Brüsszel – ami a kormányzati plakáton van -, akkor nekem van válaszom: Brüsszel arra készül, hogyha a magyar kormányzat és Orbán Viktor nem visz minket ki az Európai Unióból, akkor továbbra is finanszírozza, támogassa Magyarország fejlődését.

De olyan körülmények között, amikor Orbán Viktor az unióban ellenséget lát, nem fog tudni a magyar miniszterelnök megállapodni az európai intézmények vezetőivel a következő évtizedek uniós forrásainak felhasználásáról” – mondta Ujhelyi István. “Aki szereti a hazáját, az ma az Európai Unió pártjára áll” – jelentette ki, hozzátéve, hogy Orbán folyamatos harca Magyarországnak árt, felbecsülhetetlen károkat okoz minden egyes magyar családnak, miközben csak Hajdú-Bihar megye az uniótól az elmúlt időszakban 1000 milliárd forintot meghaladó támogatást kapott.

Csige Tamás Hajdúdorog polgármestere a tájékoztatón javaslatot tett arra, hogy május 1-jén, Magyarország uniós csatlakozásának 15. éve alkalmából az önkormányzatok közös európai kiáltványt fogadjanak el.

Tegyenek hitet az önkormányzatok az uniós tagság mellett, mert a vidék uniós forrásoknak köszönhetően tud és tudott fejlődni.

Aktivisták, szavazatszámláló biztosok, önkéntes segítők jelentkezését az alábbi e-mail címre várjuk: [email protected] írja az MSZP


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: