Orbán fő bizalmasa beismerő vallomást tett – mi lesz a következmény?


Dr. Kásler Miklós - fotó: Németh András Péter
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

24 ezer ember halála lett volna megelőzhető – állítja a Demokratikus Koalíció, abban az anyagban, mely szerint Kásler Miklós emberi erőforrások minisztere beismerő vallomást tett – a párt szerint.

Gyakorlatilag elismerte a kormány, hogy több tízezer ember haláláért felelős, olvasható ki a Demokratikus Koalíció által nyilvánosságra hozott dokumentumból.A Kásler Miklós tízpontos javaslatcsomagához kapcsolódó munkaanyagban szerepel az az információ, hogy 2017-ben 24 ezer embert halt meg azért, mert nem kaptak időben kezelést. – írja a párt.

Vagyis az elképesztően hosszú várólisták miatt több tízezer ember veszíthette életét. Mint ahogy a párt fogalmaz:

A Demokratikus Koalíció tiltakozik a Fidesz-kormány minden szakmai tudást nélkülöző egészségpolitikai döntései ellen. Az európai magyarok szerint az Orbán-rezsim sorsára hagyta azokat, akik nem tudják megfizetni a magánorvosi ellátást.

A valódi hazafiak ezzel szemben kötelességüknek érzik, hogy ne csak a VIP-szobákban fekvő fideszhű hírességek kapjanak méltó ellátást, valamint, hogy megmentsék azokat a tízezreket, akiket a Fidesz-kormány egészségügyi rendszere halálra ítélt – áll László Imre országgyűlési képviselő, a DK egészségügyi szakpolitikusának, volt kórházigazgatónak a közleményében.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük