Orbán fő bizalmasa beismerő vallomást tett – mi lesz a következmény?


Dr. Kásler Miklós - fotó: Németh András Péter
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 385
    Shares

24 ezer ember halála lett volna megelőzhető – állítja a Demokratikus Koalíció, abban az anyagban, mely szerint Kásler Miklós emberi erőforrások minisztere beismerő vallomást tett – a párt szerint.

Gyakorlatilag elismerte a kormány, hogy több tízezer ember haláláért felelős, olvasható ki a Demokratikus Koalíció által nyilvánosságra hozott dokumentumból.

A Kásler Miklós tízpontos javaslatcsomagához kapcsolódó munkaanyagban szerepel az az információ, hogy 2017-ben 24 ezer embert halt meg azért, mert nem kaptak időben kezelést. – írja a párt.

Vagyis az elképesztően hosszú várólisták miatt több tízezer ember veszíthette életét. Mint ahogy a párt fogalmaz:

A Demokratikus Koalíció tiltakozik a Fidesz-kormány minden szakmai tudást nélkülöző egészségpolitikai döntései ellen. Az európai magyarok szerint az Orbán-rezsim sorsára hagyta azokat, akik nem tudják megfizetni a magánorvosi ellátást.

A valódi hazafiak ezzel szemben kötelességüknek érzik, hogy ne csak a VIP-szobákban fekvő fideszhű hírességek kapjanak méltó ellátást, valamint, hogy megmentsék azokat a tízezreket, akiket a Fidesz-kormány egészségügyi rendszere halálra ítélt – áll László Imre országgyűlési képviselő, a DK egészségügyi szakpolitikusának, volt kórházigazgatónak a közleményében.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 385
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük