Nyílt levél: B.szd meg a sz.ros 5.000-edet, élni akarok 90 évig, hogy harcoljak azért, hogy Te és a bandád eltakarodjatok végre


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 5.2K

Házhoz megyünk , jogosan kérsz e segélyt…???

Egy hónapja kiderült , hogy szívbeteg vagyok , elsődleges diagnózis :

pangásos szívelégtelenség , 29 évesen eléggé mellbe vágott a dolog , de nem adják olyan könnyen a dolgokat , így mindent megteszek , hogy sokáig élhessek.

Gondoltam én naív , ha már rendszeresen kell szednem gyógyszert , ami havi szinten a vitaminokkal együtt igen drága (15.000/hó) kivételesen igénybe vennék valamilyen segélyt , hogy ne a családi kasszából kelljen elvennem , és ha határon túl csak úgy szórják a milliókat én aki itt élek , adózok , szültem is tán megilletne a segítség engem is, hiszen így is mire a vizsgálatok végére érek leszek vagy 80 éves..

Na szóval lassan 30 éve újpesti lakosként álmodtam egy nagyot , hogy kérek egy rendkívüli segélyt , ami kb. 5000 Ft-ot jelent(ene). Vagyon nyilatkozat , mekkora a lakás, van e kocsim hány ember él a házban , gyerek van e..kié az ingatlan..

Bla bla bla..mennyi a kereset stb..bla bla bla..

És most jön a lényeg..

NEM ADNAK (,hiába a bejelentett lakcímem újpesti , és a gyerek miatt sűrűn járunk Mamához de nem élek ott ) az új rendszer az , hogy jól figyelj KÖRNYEZET TANULMÁNYRA kimennek , hogy egyáltalán jogosult vagy e arra a k..a 5000 Ft-ra.. Azt hittem viccelnek de nem..

tehát ha van egy androidos TV-m amit részletre vettem már nem vagyok elég csóró ahhoz , hogy kicsesszék a szemem 5000 Ft-al..de határon túlra elég csak magyarul böfögni , hogy tolják a segélyt..Ez Magyarország..

ez a hazám ahol ha segítséget kérsz , hogy ne a gyereked elől vedd el a pénzt , mert beteg vagy a kormány és a narancs ködös vezetők üzenete a dögölj meg magyar ember.. Szeretnék környezet tanulmányi látogatást tenni Barbie Hitler és bandájánál és szeretném az utolsó 24 karátos tapétát is leszedni amit az én és az adófizetők pénzéből ellopva saját vagyonaként kezel.. És tudod mit Viki?

B.szd meg a szaros 5.000-et már csak dafke élni akarok 90 évig , hogy harcoljak azért, hogy Te és a bandád eltakarodjatok végre…

T.A.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 5.2K
  • 5.2K
    Shares

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük