Lendvai Ildikó újabb írásában tette közröhej tárgyává Orbánt – ezrek osztották meg


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1.6K

A miniszterelnök gazdasági évnyitót tartott a Kereskedelmi- és Iparkamaránál. Ez azért jó, mert Parragh László addig sem ért rá oktatással foglalkozni. De a beszéd is gyönyörű volt.

Orbán elmagyarázta, melyek azok a jellegzetes magyar tulajdonságok, amelyek csak akkor jönnek elő, ha jól mennek a dolgaink. Ilyen pl. az összetartás hiánya: “Amíg baj van, összekapjuk magunkat, de ha nincs, elkezdünk mocorogni. Mindenki valaki lett, és mindenki elkezd mocorogni. Jönnek a fölösleges konfliktusok.”

Tényleg rémes, ha egy nép ilyen sajtkukac. Az országvezető szépen mindenkinek megmutatja a helyét, de nem bírunk nyugton maradni, rögtön elkezdünk mocorogni. Szegény kezdheti elölről a rendrakást.Szerencsére mégis fényes jövő áll előttünk. A kormányfő kitűzte a célokat, amelyeket irányításával 2030-ig el kell érnünk. Az Európai Unió 5 legjobban élő és legversenyképesebb országa közé kell kerülnünk.

Erről még Parragh László is óvatos kételyeket fogalmazott meg, de én tudom, hogy sikerülni fog, még hamarább is.

Egyszerűen csak mindnyájunknak fejre kell állnunk. Jelenleg tudniillik e területeken az utolsó 5 között vagyunk, na de majd ha fordítva nézzük!

Sajnos a kollektív fejreálláshoz is kell egy pici elmozdulás. De csak átmenetileg. Utána aki jót akar, ne mocorogjon!

Nehogy jöjjenek a fölösleges konfliktusok.

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1.6K
  • 1.6K
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük