Kunhalmi Ágnes szerint amit az ellenzék tesz veszélyes és érthetetlen


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 515
    Shares

Az MSZP politikusa kőkeményen beleállt abba, mi is a fő probléma.

A politikus nő szerint ilyen politikai helyzetben, egy egységes jobboldali listával szemben több listán indulni az ellenzéknek a májusi EP-választáson veszélyes és érthetetlen. Nem szabadna egymással versenyeztetni és szembe fordítani a baloldali és demokratikus szavazókat Magyarországon.

A több ellenzéki lista elmossa az igazi törésvonalat, amely ma nem egymás között, hanem az ellenzék és a Fidesz között van.

Az 5 százalékos küszöb és mandátumkiosztási szabályok miatt akár 10-14 százaléknyi elveszett szavazat is keletkezhet Magyarországon. A matematikai véletlenszerűség és a kiélezett verseny miatt akár ezen is múlhat a szélsőjobb abszolút többsége Európában.

Az MSZP és a Párbeszéd ezért indul együtt. De úgy véljük, hogy még nem késő összeállni mindenkinek, de legalább a baloldali és liberális demokratáknak. Veszíteni senki sem veszít, cserébe még több mandátumot nyerhetünk, vehetünk el a Fidesztől, és az európai szélsőjobbtól!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 515
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük