Kiderült mikor lesznek az EP választások – indul a kampány


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Áder János köztársasági elnök bejelentette a dátumot.

Az Európai Tanács döntése értelmében 2019. május 23-a és 26-a között kell megtartani az európai parlamenti választásokat az unió országaiban. Így ebben az időintervallumban Áder szabadon dönthetett.Áder pedig döntött, így az EP választások hivatalosan

Május 26.-án lesznek

Ez pedig azt jelenti, hogy kevesebb mint 55 nap múlva dönthetünk arról, kiket is küldünk Brüsszelbe. Ki harcolni Brüsszel, Soros és a migránsok ellen, ki pedig a valós problémákkal, mint egészségügy, oktatás szegénység.

Míg a jobboldalon egységesen indul a Fidesz, addig az ellenzék külön listákkal vág neki a megmérettetésnek. Kivétel az MSZP, amely szorgalmazta a közös ellenzéki listát, végül csak a Párbeszéddel tudott megállapodni, így közösen indul a két párt.

Szintén összefogásban indul a Mi Hazánk Mozgalom az FKGP-vel valamint a MIÉP-pel azonban kevés az esélye az 5%-os küszöb meglépésére a mikor pártnak. Ugyancsak valószínűleg nem kap mandátumot az LMP és a Momentum.

Érdekesség még, hogy a DK listáját Dobrev Klára Gyurcsány Ferenc felesége fogja vezetni. Várhatólag a DK 1 maximum 2 mandátumot szerez majd a brüsszeli patkóban, az MSZP pedig 3-4 hellyel számolhat.

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük