Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tudjuk, akinek az Isten hivatalt adott, annak észt is ad hozzá. Nos Itt ez a Hollik nevű, aki egy nem létező pártnak a tagja. S most kormánybiztossá tette a “miniduce”. Feladata a sajtó megfelelő tájékoztatása.

Akkor kezdhetjük:

Igaz, hogy azért nem szavazzák meg a kormánypártok az átvilágítási törvényt, mert kiderülne a miniszterelnök és családjának az érintettsége?

Igaz, hogy azért nem írta alá a magyar kormány az uniós ügyészséghez való csatlakozást, mert a kormány több tagja és a nemzet veje is azonnal bukna?

Nem gondolja, hogy miután még a Polt-féle ügyészség is megállapította, hogy 150 esetben csaltak a választáson azonnal le kellene mondania a kormánynak?

Komolyan szándéka a kormányfőnek figyelmen kívül hagyni a Kúria döntését, s továbbra is azt állítja, hogy a TAO pénzek nem közpénzek, tehát azzal nem kell elszámolnia a felcsuti akadémiának?

Nem csak azért kellett lerohanni a Magyar Tudományos Akadémiát mert 2020 után igazi nagy pénzeket már csak innovációra lehet szerezni az uniótól?

A Kereszténydemokrata ifjúsági szervezet, ahonnan érkezett – alapszabályának 9. pontja így szól: Elősegíti a magántulajdon tiszteletben tartását, a tisztességes munkán és a piaci verseny szabadságán alapuló gazdasági rendszer fenntartását. Nem érzi, hogy ez ügyben lenne némi feladata a kormányon belül?

A kormány szóvivője miért fideszes pult mögül nyilatkozik. Ráadásul – ha igaz – nem is fidesz tag?

Forrás: Juszt László közösségi oldala

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: