Ezen besírsz: Farkasházy Tivadar is megírta saját 7. pontos családvédelmi akciótervét


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 7.8K
    Shares

CSALÁDVÉDELMI INTÉZKEDÉSEK

Tisztelt magyar családok!

A komcsik összeálltak a nácikkal, az ellenzék fejjel nekiment a falnak, pókemberként ugrál a falon a tévénkben, Fábry szilveszteri kabaréja nem volt ilyen jó, csókollak, Sanyikám, elég a havi 30 milla, vagy megduplázzam, mint a sport TAO-t?

Röhögjük ki magunkat nyugodtan ezeken a hazaárulókon. A szitán már átlátunk, nyugi, Karcsikám, ez nem a te múltadra vonatkozik. Az európai baloldal a világháború után a nemzetiszocializmusból a nemzetit kitörölte, a szocialistát pedig meghagyta.

Így lett mára az európai baloldal a spekulánsok, a világpolgárság, a világkormányzás és most a világmigráció élharcosa, a nemzetek, a család és a keresztény életforma sírásója.

A harc nyílttá vált, amióta a bevándorláspárti hadak élére Soros György egy Timmermans nevű szocialistát állított. Erre készül Brüsszel. Látom, itt van Ráhelem és Pistám is, ők is jót nevettek a vicceimen, akkor bejelentek hét családvédelmi intézkedést.

1. Minden magyar család, ahol a férj István, a feleség pedig Ráhel, kap egy kastélyt. Aztán még egyet, még egyet, amíg van elég kastély.

Felhívás!

Cikkünk a felhívás után folytatódik

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.


Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

2. Minden magyar család, ahol a feleség Ráhel és a férj István, kap egy 12 milliós svájci órát, egy egymilliós ridikült és egy 24 milliós nagycsaládos BMW-t.


3. Minden magyar család, ahol a férj felesége Ráhel és a feleség férje István, dupla pénzért kivilágíthatja a fideszes városokat. Az se baj, ha nem fognak világítani.


4. Minden olyan magyar család, amelyik egy kormányfő mellett lakik, három év alatt az ország leggazdagabb családjává válhat.

5. Minden kormányfő nagyszülője gyedként kap egy akkora bányát, hogy a Holdról is lehet látni. Aki pedig volt már debreceni polgármester, annak a mamája egy sertéstelepet szolgálati BMW-vel.

6. Minden hazajövő, s új családot alapító hollywoodi magyar kap hat adómentes kaszinót.

7. Minden hivatalban lévő kormányfő és a családja annyit lop, amennyit akar, míg Polt Péter a főügyész, vagyis az idők végezetéig.

Minden magyar család, akinek ez nem tetszik az nyugodtan forduljon fel! Hajrá, Orbánok, hajrá, Mészárosok!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 7.8K
    Shares

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük