Lebuktak: Elszólta magát a Orbán fő embere – az MSZP eljárást kezdeményez


forrás: nol.hu
forrás: nol.hu
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 1.7K
    Shares

Komoly politikai és jogi következménye lehet annak az eseménysornak, melyet tegnap elindított Orbán fő bizalmasa.

Több is történt annál, mint ami a látszat. Tegnap mi is beszámoltunk róla, hogy Szijjártó Péter hogyan égette le magát és minket a brit közszolgálati televízióban. De ennél több is történt abban az interjúben.

Mint ahogyan az MSZP fogalmaz:

Szijjártó Péter a BBC-nek adott interjújában elismerte, hogy az újabb Brüsszel-ellenes kormányhirdetésnek mondott plakátjaival a kormány valójában a Fidesznek kampányol közpénzből.

A miniszter nyíltan beismerte a jogsértést, hol van ilyenkor a fideszes ítéletvégrehajtó Domokos László ÁSZ-elnök?

Úgy tűnik, hogy Domokos László nem akar magától megszólalni az ügyben, ezért írásbeli kérdéssel fordulunk hozzá, hogy megtudjuk, mégis mit kíván tenni a jogsértéssel szemben.

Domokos László most bizonyíthat: vagy eljárást indít tiltott kampányfinanszírozás miatt, vagy nem tesz semmit és ezzel egyértelműen beismeri, hogy az ÁSZ nem több egy eszköznél, amit a Fidesz az ellenzék ellehetetlenítésére használ. – áll a párt közleményében.

Felhívás!

Cikkünk a felhívás után folytatódik

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.


Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Szocialista forrásokból úgy értesültünk, az MSZP nem fogja annyiban hagyni ezt a beismerést és további lépéseket kezdeményez a párt.


Szintén korábbi történet, hogy az ÁSZ nyakra-főre büntetett meg pártokat irodabérlés miatt, illetve hogy a Jobbiktól már több, mint 1 milliárd forintot követelnek korábbi plakátkampánya miatt. Ha Szijjártó elszólása igaznak bizonyulnak akkor a Fidesznek csaknem 15 milliárd forintos bírságot lehetne kiszabni – állítja portálunk szakértője.Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 1.7K
    Shares

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük