Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezek után még van valakinek kedve a Fidesz-re szavazni?

Hogy az isten keservibe van az, egy ilyen adatsor után nincsenek következmények? Miért nem mond le a felelős miniszer? Miért nem mond le a miniszterelnök?

Jelezném, hogy a szocikat ezért már tűzzel-vassal üldözte volna el a Fidesz által felheccelt tömeg. Vajon meddig lehet még Sorosozással elleplezni a valóságot, amely minden nap arcul csapja a Tisztelt Magyar Választópolgárokat?

A Portfólió írta meg azt a döbbenetes adatot, mely bennem a szégyen és a felháborodást váltotta ki felváltva, ugyanis a valaha éllovasnak számító Magyarországról újabb lesújtó adat látott nyilvánosságot:

Már csak a román és albán egészségügy rosszabb a magyarnál

A magyar egészségügy 33. helyezést ért el a 35-ből: Romániát és Albániát még éppen előzzük, de vastagon előttünk jár Bulgária, nem is beszélve a mezőny első felében végzett Szlovákiáról és Észtországról – emeli ki a szakember.

A dobogós helyeken Svájc, Hollandia és Norvégia. Ami különösen fájó: a viszonylag alacsony egészségügyi ráfordításokhoz képest is nagyon keveset sikerül kihozni a rendszerből.

Nevetséges, de a legrosszabb szoci kormányok alatt is jobban teljesített az egészségügy, méghozzá a világgazdasági válság kellős közepén. Márpedig az MSZP egyik koporsószöge éppen az egészségügy volt.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: