Reggeli napindító kávé helyett – valódi angol tea percek alatt


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 24
    Shares

Jó reggelt mindenkinek!

Ma reggel készülődés közben olyan nagyon nem volt kedvem feltenni a kávét a tűzhelyre. Imádom a kávét de ma valahogy nem kívántam, helyette elkészítettem a kedvenc teámat.

Erről eszembe jutott, hogy talán veletek – olvasókkal is megosztom – ezt a fantasztikus italt, amely baromi nagy kedvenc szerte a világban.

Az Andi szerint a világ youtube csatornán bukkantam a receptre még annak idején – mely csatornát ide kattintva ti is megnézhettek, feliratkozhattok rá. Baromi macerásnak gondoltam az angol tea elkészítését és mint konyhában járatlan férfiember azt gondoltam valami hatalmas trükkök na meg vagyonok kellenek az élményhez.

Ebből a videóból azonban kiderülhet mindenki számára hogy voltaképpen baromi egyszerű elkészíteni ezt a közkedvelt italt, még félálomban is egy ügyetlen férfiembernek.

Ez az ital évek óta nagy népszerűségnek örvend világ szerte. Szerintem mióta az angolok tejjel isszák a teát, ( az idők kezdet óta ) ez a recept létezik. Csak mindig más név alatt futott. Jelenleg “London fog” a hívatalos neve.

Felhívás!

Cikkünk a felhívás után folytatódik

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.


Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Pár hete már nagy rajongója vagyok én is. Tehát megmutatom, hogyan tudjátok ti is elkészíteni ezt a meleg téli italt.


Tökéletes választás hideg borús napokon vagy mikor kint esik az eső és begubózol a meleg kályha mellé a plédeddel és sorozat maratont tartasz 😀 – írja a videó készítője Andi.Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 24
    Shares

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük