Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Jó reggelt mindenkinek!

Ma reggel készülődés közben olyan nagyon nem volt kedvem feltenni a kávét a tűzhelyre. Imádom a kávét de ma valahogy nem kívántam, helyette elkészítettem a kedvenc teámat.

Erről eszembe jutott, hogy talán veletek – olvasókkal is megosztom – ezt a fantasztikus italt, amely baromi nagy kedvenc szerte a világban.

Az Andi szerint a világ youtube csatornán bukkantam a receptre még annak idején – mely csatornát ide kattintva ti is megnézhettek, feliratkozhattok rá. Baromi macerásnak gondoltam az angol tea elkészítését és mint konyhában járatlan férfiember azt gondoltam valami hatalmas trükkök na meg vagyonok kellenek az élményhez.

Ebből a videóból azonban kiderülhet mindenki számára hogy voltaképpen baromi egyszerű elkészíteni ezt a közkedvelt italt, még félálomban is egy ügyetlen férfiembernek.

Ez az ital évek óta nagy népszerűségnek örvend világ szerte. Szerintem mióta az angolok tejjel isszák a teát, ( az idők kezdet óta ) ez a recept létezik. Csak mindig más név alatt futott. Jelenleg “London fog” a hívatalos neve.

Pár hete már nagy rajongója vagyok én is. Tehát megmutatom, hogyan tudjátok ti is elkészíteni ezt a meleg téli italt.

Tökéletes választás hideg borús napokon vagy mikor kint esik az eső és begubózol a meleg kályha mellé a plédeddel és sorozat maratont tartasz 😀 – írja a videó készítője Andi.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: