Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Török Zsolt szocialista politikus, volt szóvivő sosem rejti el a véleményét. Most a tőle megszokottnál is keményebben áll bele Orbán csicskáiba, és buzdít ellenük mindenkit…

Csak pár önkormányzat működésére van bővebb rálátásom. Van egy kis tapasztalatom is, hiszen 2 cikluson keresztül voltam egyéni körzetben megválasztott önkormányzati képviselő és 4 éven át pedig megyei önkormányzati képviselő. Mindig a település, a megye és az ott élők érdekeit néztük.

De úgy látszik, hogy a rezsim helyi szolgái nem tudnak használni, de legalább sokat ártanak.
Nagykátát 4,5 év alatt csődközeli helyzetbe sodorták, hiszen a 2014-ben még 300 millió pluszos költségvetésben mára már 400 millió körüli a lyuk.

Most a rossz döntéseik miatt 43 embert rúgnak ki, értékes ingatlanokat kótyavetyélnek el és a gyermekétkeztetést is piacra dobják. 43 család létbizonytalansága, káosz és csőd hangulata lengi be a 12 ezer lakosú Pest megyei város levegőjét.

Budapest XV. kerületében Fideszes pártkatonák és csicskáikká idomult főállású árulók nem szavazták meg az önkormányzati költségvetésbe foglalt több száz fő béremelését, a fejlesztéseket, és lakókörnyezet modernizációt szolgáló beruházásokat. A városvezetésen akartak ütni, de a kerület dolgozóinak és lakosainak okoztak kárt.

A Fideszeseknél elgurult valami.
Nagyobb a baj, mint bárki gondolná.
Zavarjuk el ezeket a kártevőket!

 

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: