Friss: A volt szóvivő legfrissebb írásában akadt ki – Keményen nekiment a fideszes pártkatonáknak és csicskáiknak (részletek a cikkben)


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Török Zsolt szocialista politikus, volt szóvivő sosem rejti el a véleményét. Most a tőle megszokottnál is keményebben áll bele Orbán csicskáiba, és buzdít ellenük mindenkit…

Csak pár önkormányzat működésére van bővebb rálátásom. Van egy kis tapasztalatom is, hiszen 2 cikluson keresztül voltam egyéni körzetben megválasztott önkormányzati képviselő és 4 éven át pedig megyei önkormányzati képviselő. Mindig a település, a megye és az ott élők érdekeit néztük.

De úgy látszik, hogy a rezsim helyi szolgái nem tudnak használni, de legalább sokat ártanak.
Nagykátát 4,5 év alatt csődközeli helyzetbe sodorták, hiszen a 2014-ben még 300 millió pluszos költségvetésben mára már 400 millió körüli a lyuk.Most a rossz döntéseik miatt 43 embert rúgnak ki, értékes ingatlanokat kótyavetyélnek el és a gyermekétkeztetést is piacra dobják. 43 család létbizonytalansága, káosz és csőd hangulata lengi be a 12 ezer lakosú Pest megyei város levegőjét.

Budapest XV. kerületében Fideszes pártkatonák és csicskáikká idomult főállású árulók nem szavazták meg az önkormányzati költségvetésbe foglalt több száz fő béremelését, a fejlesztéseket, és lakókörnyezet modernizációt szolgáló beruházásokat. A városvezetésen akartak ütni, de a kerület dolgozóinak és lakosainak okoztak kárt.

A Fideszeseknél elgurult valami.
Nagyobb a baj, mint bárki gondolná.
Zavarjuk el ezeket a kártevőket!

 
 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük