Friss: A volt szóvivő legfrissebb írásában akadt ki – Keményen nekiment a fideszes pártkatonáknak és csicskáiknak (részletek a cikkben)


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 467
    Shares

Török Zsolt szocialista politikus, volt szóvivő sosem rejti el a véleményét. Most a tőle megszokottnál is keményebben áll bele Orbán csicskáiba, és buzdít ellenük mindenkit…

Csak pár önkormányzat működésére van bővebb rálátásom. Van egy kis tapasztalatom is, hiszen 2 cikluson keresztül voltam egyéni körzetben megválasztott önkormányzati képviselő és 4 éven át pedig megyei önkormányzati képviselő. Mindig a település, a megye és az ott élők érdekeit néztük.

De úgy látszik, hogy a rezsim helyi szolgái nem tudnak használni, de legalább sokat ártanak.
Nagykátát 4,5 év alatt csődközeli helyzetbe sodorták, hiszen a 2014-ben még 300 millió pluszos költségvetésben mára már 400 millió körüli a lyuk.

Most a rossz döntéseik miatt 43 embert rúgnak ki, értékes ingatlanokat kótyavetyélnek el és a gyermekétkeztetést is piacra dobják. 43 család létbizonytalansága, káosz és csőd hangulata lengi be a 12 ezer lakosú Pest megyei város levegőjét.

Budapest XV. kerületében Fideszes pártkatonák és csicskáikká idomult főállású árulók nem szavazták meg az önkormányzati költségvetésbe foglalt több száz fő béremelését, a fejlesztéseket, és lakókörnyezet modernizációt szolgáló beruházásokat. A városvezetésen akartak ütni, de a kerület dolgozóinak és lakosainak okoztak kárt.

A Fideszeseknél elgurult valami.
Nagyobb a baj, mint bárki gondolná.
Zavarjuk el ezeket a kártevőket!

  


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 467
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük