Az MSZP nagyágyúja felmosta a padlót az újságíróval – élő adásban szedte darabjaira a tollnokot


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 341
    Shares

Nem finomkodott vele.

Azt gondolom sok MSZP szavazó várta már ezt a pillanatot. Ahogy közelednek a választások ismét nekiestek az újságírók az MSZP-nek. A nóta a régi, melyet a párt már százszor cáfolt és százszor bizonyította az ellenkezőjét, mégis választások előtt újra és újra és újra előcitálják a kollaboráció vádját.

Most éppen Stumpf András gondolta, hogy kollaboránsozik egyet Molnár Zsoltnak az MSZP budapesti elnökének az ATV-ben. Annak a Molnárnak, aki levezényelte az MSZP részéről az előválasztás folyamatát, amely gyakorlatilag lehetővé teszi a Fidesz legyőzését Budapesten.

Nagyon nagy bakot lőtt azonban a Válasz újságírója, ugyanis Molnár Zsolt istenesen helyretette az újságírót, méghozzá sokunk örömére. Az ominózus jelent 8 perctől látható, ahol is Molnár a kollaboránsozó újságíróval a következőt közli:

Nem tudom, milyen titkosszolgálati jelentéseket olvatam, lehet, hogy a hegyikarabahit vagy a pirézt, de ott azt említették, hogy ön nem tesz mást, mint a Fidesznek dolgozik azáltal, hogy az ellenzéket szét akarja verni

A teljes videót és az említett részt (8 perctől) ide kattintva tudja megnézni.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 341
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük