Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem finomkodott vele.

Azt gondolom sok MSZP szavazó várta már ezt a pillanatot. Ahogy közelednek a választások ismét nekiestek az újságírók az MSZP-nek. A nóta a régi, melyet a párt már százszor cáfolt és százszor bizonyította az ellenkezőjét, mégis választások előtt újra és újra és újra előcitálják a kollaboráció vádját.

Most éppen Stumpf András gondolta, hogy kollaboránsozik egyet Molnár Zsoltnak az MSZP budapesti elnökének az ATV-ben. Annak a Molnárnak, aki levezényelte az MSZP részéről az előválasztás folyamatát, amely gyakorlatilag lehetővé teszi a Fidesz legyőzését Budapesten.

Nagyon nagy bakot lőtt azonban a Válasz újságírója, ugyanis Molnár Zsolt istenesen helyretette az újságírót, méghozzá sokunk örömére. Az ominózus jelent 8 perctől látható, ahol is Molnár a kollaboránsozó újságíróval a következőt közli:

Nem tudom, milyen titkosszolgálati jelentéseket olvatam, lehet, hogy a hegyikarabahit vagy a pirézt, de ott azt említették, hogy ön nem tesz mást, mint a Fidesznek dolgozik azáltal, hogy az ellenzéket szét akarja verni

A teljes videót és az említett részt (8 perctől) ide kattintva tudja megnézni.

 

Szólj hozzá!

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: