Az MSZP nagyágyúja felmosta a padlót az újságíróval – élő adásban szedte darabjaira a tollnokot


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem finomkodott vele.

Azt gondolom sok MSZP szavazó várta már ezt a pillanatot. Ahogy közelednek a választások ismét nekiestek az újságírók az MSZP-nek. A nóta a régi, melyet a párt már százszor cáfolt és százszor bizonyította az ellenkezőjét, mégis választások előtt újra és újra és újra előcitálják a kollaboráció vádját.Most éppen Stumpf András gondolta, hogy kollaboránsozik egyet Molnár Zsoltnak az MSZP budapesti elnökének az ATV-ben. Annak a Molnárnak, aki levezényelte az MSZP részéről az előválasztás folyamatát, amely gyakorlatilag lehetővé teszi a Fidesz legyőzését Budapesten.

Nagyon nagy bakot lőtt azonban a Válasz újságírója, ugyanis Molnár Zsolt istenesen helyretette az újságírót, méghozzá sokunk örömére. Az ominózus jelent 8 perctől látható, ahol is Molnár a kollaboránsozó újságíróval a következőt közli:

Nem tudom, milyen titkosszolgálati jelentéseket olvatam, lehet, hogy a hegyikarabahit vagy a pirézt, de ott azt említették, hogy ön nem tesz mást, mint a Fidesznek dolgozik azáltal, hogy az ellenzéket szét akarja verni

A teljes videót és az említett részt (8 perctől) ide kattintva tudja megnézni.

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük