Áll a bál a jobboldalon – Toroczkai beleállt a kilépő Jobbikosba, aki az orrára csapta az ajtót


2018május 22 Toroczkai László sajtótájékoutató fotós Vajda József
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 109
    Shares

Röviden és tömören ez történt.

Tegnapi hír, hogy újabb képviselő lépett ki a Jobbikból, méghozzá nem is kis személyiség, ugyanis Hegedűs Lórántné lemondott a pártban betöltött alelnöki tisztségéről és közölte, kilép a parlamenti frakcióból is. Indoklása szerint azért mert:

áthidalhatatlanná vált politikai stratégiai nézetkülönbségbe” került eddigi pártjával, a “posztkommunistákkal történő bármilyen közösségvállalás” ugyanis ellentétes a neveltetésével és a személyes meggyőződésével.

Ám a Fidesz közeli Mi Hazánk Mozgalom elnöke Toroczkai közölte nem kér Hegedűs Lórántnéból:

Ma reggel Hegedűs Lórántné a saját Facebook-oldalán jelentette be, hogy a “posztkommunistákkal való közösségvállalás” miatt kilépett a Jobbik országgyűlési frakciójából, valamint lemondott alelnöki tisztségéről és kilépett a pártból is. […]  Kepli Lajos a színpadon bajtársaiként jellemezte a vörös ördögöket, Varga-Damm Andrea is coming outolt, és nyilvánosan csókolózott a néhány éve még a vérünkre szomjazó Vadai Ágnessel. Aki még ezek után sem ébredt fel, annak már késő.

A Mi Hazánk már nem vesz át senkit a Jobbik frakciójából.

A történeti hűség kedvéért jegyezzük még meg azt is, hogy Hegedűs Lórántné az alelnöki posztért cserébe ráadásul a tavalyi elcsalt jobbikos tisztújítás alkalmával komoly energiát fektetett abba, hogy megakadályozza, hogy mi átvegyük a Jobbik vezetését, ezzel megmentve azt a jobb sorsra érdemes pártot.

A vicc a történetben azonban nem Toroczkai kirohanása, hanem az, hogy Hegedűsnének esze ágában nem volt átlépni Toroczkaiékhoz, ugyanis a politikus bejelentette:

Felhívás!

Cikkünk a felhívás után folytatódik

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.


Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

várhatóan március 31-ig lesz országgyűlési képviselő, aztán civil szakmája szerinti állásban kíván elhelyezkedni. Hegedűs Lorántné eredetileg építészmérnök.


Ez pedig azt jelenti, hogy nem hogy nem ment volna a Mi Hazánkba, de Toroczkai ezzel még nevetségessé is tette magát. Mi it ta baloldalon pedig kérünk egy kávét, mert igényeljük.Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 109
    Shares

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük