Parádés húzással lépett Orbán tökére a Momentum – nagyot ment a kispárt


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Vannak pillanatok, amikor az amúgy szerencsétlenkedő kispárt bizonyos akciói megsüvegelendők. Most egy ilyenről fogunk beszélni.

Azt gondolom az egyik legkreatívabb ötletet vetette be a parlamenten kívüli kispárt, nem kis fejtörést okozva Orbán Viktor miniszterelnöknek és annak a néhány EP képviselőnek, akik most is “Brüsszel megállításán dolgoznak” természetesen a brüsszeli Európa Parlamentben.Gusztustalan az a plakátkampány, amelyet itthon a kormány indított – tájékoztatás címszó alatt. Bizonyára mindenki találkozhatott ezekkel a förmedvényekkel, hiszen az alig pár milliárdocskából elindított propagandahadjárat keretében nincs olyan négyzetmétere lassan az országnak, ahonnan ne Soros György és Juncker nézne vissza. Igen, most éppen az a Juncker is az ellenség, akinek a Fidesz 5 évvel ezelőtt kampányolt. De arra már ki emlékszik….

Szóval mint említettem, bizonyára mindenki találkozhatott ezekkel a plakátokkal. Csak éppen az érintettek nem. A “brüsszeli bürokraták” eddig nem csodálkozhattak rá a habonyi propagandagép zsenijére, de ennek most vége, ugyanis a Momentum elvitte a magyar csodát Brüsszelbe.

Bizony a kispárt lefordította angol nyelvre a kormány üzeneteit és elhelyezte azokat az Európai Parlament épületébe, hogy ne csak itthon mi, hanem a kinti képviselők is láthassák ezeket a művészeti alkotásokat.

Kíváncsi vagyok hogyan néznek a külföldi kollégái Deutsch Tamásra vagy a többi jólfésült fideszes európai képviselőre, akik kint eljátszák a betűrt inges jófiút, itthon meg… itthon meg küzdenek Brüssszel ellen.
Mindenesetre a Momentumnak jár a “buksisimi” ezért az akcióért. Tényleg kreatív volt.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük