Márki-Zay Péter Fotó: Nyugat.hu
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A hódmezővásárhelyi polgármester zászlóbontásának nem mindenki örült. A Fidesz egy nagy hangú migránsozós közleményben tudatta, a Mindenki Magyarországa Mozgalom melyet életre hívott a polgármester életre hívott finoman szólva nem nyerte el a kormánypártok szimpátiáját.

Dr. Grezsa István a Fidesz helyi önkormányzati képviselő közleményében úgy fogalmazott:

„Ma délután Márki-Zay Péter unokatestvérével, Hadházy Ákossal bejelentette a legújabb ellenzéki párt, a Mindenki Magyarországa Mozgalom létrejöttét. Mi azonban, ahogyan eddig, ezután is azért fogunk dolgozni, hogy ez az ország a magyarok Magyarországa legyen.

A közeledő választások tétje, hogy Magyarország mindenkié, vagy csak a magyaroké lesz.

Amennyiben a Márki-Zayhoz és Hadházyhoz hasonló elvtelen, a hatalomért bármire képes megélhetési politikusok lehetőséget kapnak, az első adandó alkalommal elárulják és kiszolgáltatják az országot.”

Erre válaszul kicsit megsorozta Márki-Zay a Fideszes politikust, de csak úgy, hogy nyekkenjen:

Grezsa István, akinek családja évek óta a Fideszből él, megélhetési politizálással vádolja a Mindenki Magyarországa Mozgalom szervezőit.

Teszi mindezt egy nyilatkozatban, amiben a Magyarországra tízezreket letelepítő, illegális migránsokat becsempésző, arab terroristákkal üzletelő Fidesz gyakorlatilag kitagad minden nem magyart Magyarországról – nem tudjuk Bajor Gizella, Damjanich vagy Bem, esetleg a mai Magyarország történelmi kisebbségei szúrták-e a szemét, vagy esetleg az általa közelről követett ukrán szavazók és nyugdíjasok magyar állampolgársággal ellátása.

A Mindenki Magyarországa Mozgalom nevében a “Mindenki” szó természetesen nem a Fidesz által betelepített arab és orosz bűnözőkre vonatkozik, hanem a különböző pártokhoz tartozó, különböző világnézetű állampolgárok összességére, amiből a kormány megosztó politikájától elhatárolódva nem zárunk ki sem cigányokat, sem zsidókat, sem jobbikosokat, sem szocialistákat.

EGY MAGYARORSZÁG VAN, egy hazánk és egy életünk van, és nem tűrjük, hogy egy tolvaj kisebbség ezt elvegye tőlünk!

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: