Kitudódott Cseke Katinka óriási fogyásának titka – Elképesztően csinos lett a színésznő


Cseke Katinka - Fotó: Napidoktor
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 69
    Shares

Bárki aki néz tv-t pontosan tudja, ki is Cseke Katinka.

Aki nem tudná, segítek Katinka színésznő. Elég általános, hogy a nőknek szülés után meggyűlik a bajuk a plusz kilókkal. Ez alól még Katinka sem volt kivétel.

15 éven keresztül próbált ki mindenféle diétát. Elmondása szerint a Google volt a legjobb barátja, hisz mindent kipróbált, amit ott talált. Sajnos eredménytelenül.

2018 szeptemberében elment egy dietetikushoz, aki azzal állt elő, hogy mondjon le a gluténról. Ami nagyon nehéz eleinte. Szketpikusan ugyan, de kipróbálta. Visszanézve nagyon jó döntés volt, hisz 2 hét elteltével azt vette észre, hogy a mérleg fránya mutatója bizony 8 kilóval kevesebbet mutat.

A kemény munka és gluténmentes étrend meghozta gyümölcsét. Boldogan mondhatja 35 kilóval vagyok kevesebb és boldogabb!

Cseke Katinka – Fotó: Facebook

Kertész Andrea

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 69
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük