Kitudódott Cseke Katinka óriási fogyásának titka – Elképesztően csinos lett a színésznő


Cseke Katinka - Fotó: Napidoktor
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Bárki aki néz tv-t pontosan tudja, ki is Cseke Katinka.

Aki nem tudná, segítek Katinka színésznő. Elég általános, hogy a nőknek szülés után meggyűlik a bajuk a plusz kilókkal. Ez alól még Katinka sem volt kivétel.

15 éven keresztül próbált ki mindenféle diétát. Elmondása szerint a Google volt a legjobb barátja, hisz mindent kipróbált, amit ott talált. Sajnos eredménytelenül.

2018 szeptemberében elment egy dietetikushoz, aki azzal állt elő, hogy mondjon le a gluténról. Ami nagyon nehéz eleinte. Szketpikusan ugyan, de kipróbálta. Visszanézve nagyon jó döntés volt, hisz 2 hét elteltével azt vette észre, hogy a mérleg fránya mutatója bizony 8 kilóval kevesebbet mutat.

A kemény munka és gluténmentes étrend meghozta gyümölcsét. Boldogan mondhatja 35 kilóval vagyok kevesebb és boldogabb!

Cseke Katinka – Fotó: Facebook

Kertész Andrea

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük