Döbbenetes ami megtörtènt! Orbánék lelkén szárad ez a haláleset is


Korózs Lajos, a Népjóléti bizottság elnöke
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 356
    Shares

Nincsenek szavak!

A szocialista Korózs Lajos döbbenetes bejegyzèst tett közzè politikusi oldalán.

Mint írja:

A magyar egészségügyi vészhelyzet újabb áldozatát gyászoljuk. Egyszer a betegellátás silánysága szedi az áldozatait, most pedig a mentőirányítás hagyta cserben egyik embertársunkat.

Miközben Orbán, csak az éppen aktuális menekült kampányával foglalkozik, évente több, mint 30 ezer honfitársunk hal meg az egészségügy drámai állapota miatt.

Pedig a magyaroknak is európai egészségügyi ellátás járna, de csak a fideszes uraknak jut közpénzből, a VIP – ellátás.

Minket nem érdekel, hogy az OMSZ, vagy Kásler milyen belső vizsgálatot végez, abból úgyis az fog kiderülni, hogy a vezetők nem felelősek, ártatlanok.Az MSZP a haláleset miatt rendőrségi feljelentést tesz és követeljük Csató Gábor OMSZ főigazgatónak az azonnali távozását, hiszen a mentőszolgálatnál kialakult rendszerszintű válság többek között az ő “bűne”!!!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 356
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük