Friss: Nem akármilyen tisztséget tölt be Kordás László


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 175
    Shares

A rabszolgatörvény elfogadása óta még nagyobb szüksége van miden munkavállalónak elhivatott és kitartó szakszervezeti vezetőkre

A rabszolgatörvény elfogadása óta még nagyobb szüksége van miden munkavállalónak olyan elhivatott és kitartó szakszervezeti vezetőkre, mint Kordás László, aki valóban a dolgozók érdekeit védi a nagyvállalatokkal szemben.

A munkavállalói jogok megerősítéséért és a dolgozók kiszolgáltatottságának megszüntetéséért folytatott harcban továbbra is partnerei vagyunk a szakszervezeteknek. Közös célunk, hogy a magyar dolgozóknak európai szintű védelmet biztosítsunk, ezért elszántak vagyunk abban, hogy megszülessen az Európai Munka Törvénykönyve.

A közlemény szerint Kordás László a küldöttek előtt hangsúlyozta: az utóbbi hónapok eseményei igazolják, hogy jó úton járnak, és megváltoztathatják az érdek képviseletekről egyesekben kialakult kedvezőtlen képet. Az elnök még dinamikusabb, határozottabb fellépést ígért a munkavállalók érdekeinek képviseletében.

December óta a szemünk előtt zajlik a szakszervezetek újjászületése: tüntetéseken és demonstrációkon szervezték egységbe a dolgozókat, a munkahelyi sztrájkok alkalmával pedig sikeres bérharcot folytattak a bérből és fizetésből élők érdekében.

Gratulálunk Kordás Lászlónak a Magyar Szakszervezeti Szövetség újraválasztott elnökének!
A további harchoz sok sikert, kitartást, erőt és egészséget kívánunk Kordás Lászlónak és Magyar Szakszervezeti Szövetség minden tagjának.

Forrás: MSZP / MTI 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 175
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük