Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A rabszolgatörvény elfogadása óta még nagyobb szüksége van miden munkavállalónak elhivatott és kitartó szakszervezeti vezetőkre

A rabszolgatörvény elfogadása óta még nagyobb szüksége van miden munkavállalónak olyan elhivatott és kitartó szakszervezeti vezetőkre, mint Kordás László, aki valóban a dolgozók érdekeit védi a nagyvállalatokkal szemben.

A munkavállalói jogok megerősítéséért és a dolgozók kiszolgáltatottságának megszüntetéséért folytatott harcban továbbra is partnerei vagyunk a szakszervezeteknek. Közös célunk, hogy a magyar dolgozóknak európai szintű védelmet biztosítsunk, ezért elszántak vagyunk abban, hogy megszülessen az Európai Munka Törvénykönyve.

A közlemény szerint Kordás László a küldöttek előtt hangsúlyozta: az utóbbi hónapok eseményei igazolják, hogy jó úton járnak, és megváltoztathatják az érdek képviseletekről egyesekben kialakult kedvezőtlen képet. Az elnök még dinamikusabb, határozottabb fellépést ígért a munkavállalók érdekeinek képviseletében.

December óta a szemünk előtt zajlik a szakszervezetek újjászületése: tüntetéseken és demonstrációkon szervezték egységbe a dolgozókat, a munkahelyi sztrájkok alkalmával pedig sikeres bérharcot folytattak a bérből és fizetésből élők érdekében.

Gratulálunk Kordás Lászlónak a Magyar Szakszervezeti Szövetség újraválasztott elnökének!
A további harchoz sok sikert, kitartást, erőt és egészséget kívánunk Kordás Lászlónak és Magyar Szakszervezeti Szövetség minden tagjának.

Forrás: MSZP / MTI

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: