Lady Gaga - Fotó: etonline.com
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hollywoodban nem ritka, hogy két színész egymásba gabalyodik forgatás alatt. Nem meglepő, hisz napi 14-16 órát töltenek egymás társaságában…

Általában ennek örül az ember. Természetesen kivéve, ha az adott lány jegyben jár egy másik férfival. Lady Gaga a minap felbontotta az eljegyzését Cristian Carinoval. Állítása szerint semmi nagy dráma nem volt, csak ami nem működik az nem működik.

Bennfentesek állítása szerint az új filmje A Star Is Born forgatása alatt csak úgy izzott a levegő közte és színésztársa a jóképű és tehetséges Bradley Cooper között.

 

LOS ANGELES, CA – JANUARY 27: Christian Carino (L) and Lady Gaga attend the 25th Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 27, 2019 in Los Angeles, California. 480720 (Photo by John Sciulli/Getty Images for Turner)

Egyes rossz nyelvek azt rebesgetik, hogy Gaga Bradley miatt bontotta fel az eljegyzését. Egyenlőre egyik fél sem erősítette vagy cáfolta meg a hírt. Az sem kizárt, hogy egymás párjai lesznek az Ocsar díjátadón. Hívatalosan Lady Gaga most már a szinglik táborát erősíti. HAJRÁ BRADLEY!!!!

Lady Gaga and Bradley Cooper – Fotó: pedestrian.tv
Kertész Andrea

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: