Beledöfték a kést Orbánékba – Az MSZP csak egyetlen szavas közleményt adott ki


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1.1K

Egyetlen szóval küldte padlóra a Magyar Szocialista Párt a Fidesz-t.

A mai napon bebizonyosodott, hogy amit az ellenzéki képviselők mondanak igaz. Bíróság előtt bizonyosodott be a korrupció vádja a “Voldemortnak” is nevezett Mengyi Rolanddal szemben.A fideszes politikusbűnözőt a mai napon az első fokú bíróság 3 év letöltendő szabadságvesztésre ítélte. A vád szerint Mengyi 2015-ben pénzért vállalta, hogy megbundáz egy 500 millió forintos európai uniós, szociális szövetkezetek támogatására kiírt pályázatot, amin aztán az őt lefizető két vállalkozónak kellett volna nyernie.

Mengyi 5 + 5 millió forint kenőpénzt, vagy ahogy mondta, “alkotmányos költséget” kért a dologért, aztán később az is felmerült, hogy az elnyert összeg felét kéne eljuttatni hozzá.

Ez ügyben adott ki a Magyar Szocialista Párt egy zseniális egyszavas közleményt:

Kevés!

– áll a Szocialisták közleményében.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1.1K
  • 1.1K
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük