Meghan Markle - Fotó: Harper's bazar
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Házasság sosem egyszerű. Két külön családból hirtelen egy család lesz. Különböző igények különböző szokásokat kell összehangolni. Nem könnyű…

Főleg nem akkor, ha az adott család egy királyi család. Mikor tavaly nyáron Harry herceg és Meghan Markle kimondták a boldogító igent a világ egy emberként örült. Úgy tűnt ez alól még maga Erzsébet királynő sem kivétel.
A királyi család minden lépését a protokoll köti. Ez alól egyik tagja sem kivétel. Vagy mégis? Tudjuk, hogy Meghan hercegné előszeretettel szegi meg a ház szabályait és bosszantja ezzel a királynőt. Kezdve azzal, hogy fekete körömlakkot viselt, ami tiltott az esküvő után vagy azzal, hogy a királyi karácsonyi vadászatról letiltotta Harry herceget. Ezzel kihúzta a gyufát Vilmos hercegnél is mivel ez családi tradíció, amin ezentúl Harry nem vehet részt.
Mi jöhet még?
Babaváró buli. A királyi család nem tartja ezt az eseményt, ugyanis Európában nem szokás. Másfelől a királyi család születendő csöppségeinek mindenük meglesz, nincs szükségük ajándékokra. Ebből az okból kifolyólag Katalin hercegnének sem volt egyik gyereknél sem.
Egészen mostanáig. Meghan hercegné ezt a hagyományt is felrúgta méghozzá egyes híresztelések szerint azért utazott New Yorkba, hogy ott a királynő rosszalló véleménye nélkül titokban megtarthassa az amerikai szokásoknak megfelelő baba váró bulit.
Meddig tűri a királyné Meghan kihágásait?
Minden estre nagyon csinos volt a minap Manhattan Soho negyedében, miközben a Ladurée étteremből távozott.
Forrás: Eonline.com 
Kertész Andrea

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: