Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az ellenzéki diáklány Nagy Blanka úgy elkente a fideszes propagandasajtó száját, hogy öröm nézni. Azért van annak némi diszkrét bája, hogy egy 19 éves diáklánnyal sem bír már el a jobboldal.

Pedig ez a helyzet. Hiába terjesztettek álhíreket a lányról a Ripostban és a Figyelőben, most terjedelmes helyreigazítást kellett közölni az utóbbi kormányközeli lapban.

Mint írják:

“A Ripost alapján valótlanul híreszteltük, hogy Nagy Blanka három tárgyból is bukásra áll, illetve, hogy kifejezetten gyenge tanuló. Valótlanul híreszteltük továbbá, hogy Nagy Blankának annyi hiányzása van, hogy az már meghaladta azt a mértéket, amit a törvény még egyáltalán lehetővé tesz”

A diáklányt a perben egyébként a Magyar Szocialista Párt ügyvédje Litresits András képviselte, aki kérdésre elmondta:

„Az elmúlt héten kapta meg a sajtó-helyreigazítási kérelmet a Ripost, a Figyelő, az Origo és a Lokál”

Így nagy valószínűséggel szinte az összes kormánysajtó-termékben helyreigazításokat kell közölni. Azért mégiscsak ünnepnap számba megy az, amikor végre az igazságról is olvashatunk ezekben a lapokban.

Gratulálunk Blankának és arra kérjük olvasóinkat, hogy ennek a cikknek a megosztásával juttassuk el minél több emberhez azt a hírt, hogy egy 19 éves diáklány feltörölte a padlót a kormánysajtóval.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: