Márki-Zay Péter Fotó: Nyugat.hu
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Számítani lehetett erre a lépésére a kormánypártoknak, de ez nagyon messzire vezet.

Van egy erkölcsi dilemma. Ez az erkölcsi dilemma azonban csak számunkra dilemma, mert a Fideszben semmiféle dilemma nincs. Ha a normális élet és a pöcegödör közül lehet választani, a fideszesek bizony máris indulnak dagonyázni a dágványba.

Hosszú huza-vona után sikerült csak elfogadni Hódmezővásárhely költségvetését, ugyanis a fideszes testületi többség mindent megtett annak érdekében, hogy ellehetetlenítse a várost és ezzel annak polgármesterét. És itt az erkölcsi dilemma. Tönkretennének egy várost és annak lakóit annak érdekében, hogy ledarálhassák a nekik nem tetsző ellenzéki polgármestert? Zokszó nélkül. Sőt még meg is fenyegettéka  városvezetőt:

„Öntsünk tiszta vizet a pohárba, beszéljünk nyíltan. Ön hetente szervez forradalmat a kormány megdöntésére…önnel senki nem tárgyal, ön ettől a kormánytól semmilyen támogatást nem fog kapni”

– ezt Hegedűs Zoltán, a Fidesz frakcióvezetője közölte Márki-Zay Péterrel, a város polgármesterével a keddi hódmezővásárhelyi közgyűlésen.

Ezzel pedig kimondta nyíltan a képviselő, Márki-Zay semmilyen kormányzati támogatásra ne számítson a város érdekében, ha továbbra is folytatja a következetes ellenzéki kiállást.

Ha kell, tehát a Fidesz képes tönkretenni egy várost is annak érdekében, hogy megnyerje a választásokat.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: