Már Kövér Lászlónak is elege lett a jobber propagandistákból – súlyos lépésre szánta el magát a házelnök


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 269
    Shares

Úgy tűnik a jobboldalnak kezd a hócipője tele lenni méghozzá a sajátjaival.

Néhány nappal ezelőtt kitlitották az EchoTV-ből a propagandaműsorok zászlóshajójának számító Keménymag résztvevőit, mert túlmentek egy bizonyos határon, amikor a Jobbik szóvivőjét Jakab Pétert “Jákob Péternek” nevezték, utalva a politikus zsidó származására.

A tegnapi napon a műsor új szereplőkel került adásba és látható, a korábbi harsány hangvétel helyett egy sokkal visszafogottabb műsort készítettek. Látszott, be volt törve az orruk. Bár a szereplőgárda más, szerintem azért a műsor vezetőnek is lett volna felelőssége, hogy a műsorában megfogalmazott kirohanásokat kezelje, mindenesetre Velkovics maradt.

Viszont szintén friss hír, hogy már Kövér László lépett fel a jobboldali propagandaportál a Pesti Srácok két munkatársa ellen. A menekülteket rugdosó László Petra operatőrt és Szarvas Szilvesztert a fideszes házelnök úgy vágta ki a Tisztelt Házból, mint azt a bizonyos macskát.

Oka pedig nem más volt, mint hogy a házelnök által felállított szabályokat súlyosan megsértették. Miközben úgy néz ki, hogy a jobboldal hajtóvadászatot indított a Jobbik szóvivője Jakab Péter ellen – és itt kapcsolódik össze a két történet – arra vetemedtek a Pesti Srácok munkatársai, hogy a képviselőt a tiltott területéig üldözte.

Kövérnek nem volt mit tennie, a hírek szerint kénytelen volt kitiltani az újságírókat a parlamentből.Jakab Péter jobbikos képviselő facebookos bejegyzése szerint „Szarvas Szilveszter, az Echo tévé és a Pesti Srácok verbális verőlegénye és kollégája (…) addig jött utánam a Parlament folyosóján – körömszakadtáig védve a Jákobozókat – mígnem betévedtek arra a területre, ahol az előírások szerint már nem forgathattak volna.”

A Pesti Srácok közleményéből kiderül, hogy a kollégái tudatosan szegtek szabályt és követték a képviselőt a tiltott területen is.

Úgy tűnik egyre pancserebbek a jobboldali újságírók, egyre inkább nem megy a karaktergyilkosság sem. Azt gondolom, hogy nem lehetnek a Fideszben túl elégedettek ezzel a fajta tempóval.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 269
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük