Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Úgy tűnik a jobboldalnak kezd a hócipője tele lenni méghozzá a sajátjaival.

Néhány nappal ezelőtt kitlitották az EchoTV-ből a propagandaműsorok zászlóshajójának számító Keménymag résztvevőit, mert túlmentek egy bizonyos határon, amikor a Jobbik szóvivőjét Jakab Pétert “Jákob Péternek” nevezték, utalva a politikus zsidó származására.

A tegnapi napon a műsor új szereplőkel került adásba és látható, a korábbi harsány hangvétel helyett egy sokkal visszafogottabb műsort készítettek. Látszott, be volt törve az orruk. Bár a szereplőgárda más, szerintem azért a műsor vezetőnek is lett volna felelőssége, hogy a műsorában megfogalmazott kirohanásokat kezelje, mindenesetre Velkovics maradt.

Viszont szintén friss hír, hogy már Kövér László lépett fel a jobboldali propagandaportál a Pesti Srácok két munkatársa ellen. A menekülteket rugdosó László Petra operatőrt és Szarvas Szilvesztert a fideszes házelnök úgy vágta ki a Tisztelt Házból, mint azt a bizonyos macskát.

Oka pedig nem más volt, mint hogy a házelnök által felállított szabályokat súlyosan megsértették. Miközben úgy néz ki, hogy a jobboldal hajtóvadászatot indított a Jobbik szóvivője Jakab Péter ellen – és itt kapcsolódik össze a két történet – arra vetemedtek a Pesti Srácok munkatársai, hogy a képviselőt a tiltott területéig üldözte.

Kövérnek nem volt mit tennie, a hírek szerint kénytelen volt kitiltani az újságírókat a parlamentből.

Jakab Péter jobbikos képviselő facebookos bejegyzése szerint „Szarvas Szilveszter, az Echo tévé és a Pesti Srácok verbális verőlegénye és kollégája (…) addig jött utánam a Parlament folyosóján – körömszakadtáig védve a Jákobozókat – mígnem betévedtek arra a területre, ahol az előírások szerint már nem forgathattak volna.”

A Pesti Srácok közleményéből kiderül, hogy a kollégái tudatosan szegtek szabályt és követték a képviselőt a tiltott területen is.

Úgy tűnik egyre pancserebbek a jobboldali újságírók, egyre inkább nem megy a karaktergyilkosság sem. Azt gondolom, hogy nem lehetnek a Fideszben túl elégedettek ezzel a fajta tempóval.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: