Friss: Kirúgták az ATV egyik népszerű műsorvezetőjét (részletek itt)


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 1.7K

Távozik az ATV egyik legismertebb arca a csatornától.

Az ATV híradós csapatából kénytelen távozni Jaksity Kata, a csatorna népszerű televíziósa. Konkrét okról eddig nem lehet tudni, az mindenesetre bizonyos, hogy az ATV nem túl kielégítő nyilatkozatot adott ki az ügyben:

“Az ATV hírosztályán forrás átcsoportosítás miatt változások lesznek, egy fővel csökken a híradós műsorvezetők létszáma. Nehéz szívvel búcsúzunk Jaksity Katától, akinek köszönjük a sok éves, profi munkáját.” – áll a csatorna közleményében.

Az hogy mennyire valós ez az indoklás nem tudjuk, mindenesetre furcsa, hogy nemrégiben indított új csatornák a baloldali televízió ATV Spirit néven, mely alapján valószínűleg nem szenvedhet forráshiányban a csatorna, sőt mi több ez azt jelenti, hogy még több munkatárs szükséges a csatorna üzemeltetéséhez.

Reméljük ez nem a nyitánya annak a folyamatnak, melyről korábban pletykáltak, vagyis, hogy az ATV feladja a közéleti témákkal való foglalkozást és helyüket a szórakoztató tartalmak veszik át.

A csatorna a fenti nyilatkozathoz mindenesetre hozzáteszi, hogy: Az ATV és az ATV Spirit híradójában, ahogy eddig, továbbra is népszerű műsorvezetőinket láthatják. Holló Márta, Török Réka, Nemes Anna, Simon András és Gajdos Tamás ezentúl is a legfrissebb hírekkel várja a két csatorna nézőit!

Nagyon köszönjük Jaksity Kata munkáját. Nehéz döntést kellett meghoznunk,  de racionalizálnunk kell a hírosztály költségvetését. Kábeltévéhez képest is népes műsorvezetői létszámmal rendelkezünk. A televízió nézők tájékoztatása továbbra is zökkenőmentes és naprakész marad. – írja Németh Szilárd, vezérigazgató.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 1.7K
  • 1.7K
    Shares

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük