Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Távozik az ATV egyik legismertebb arca a csatornától.

Az ATV híradós csapatából kénytelen távozni Jaksity Kata, a csatorna népszerű televíziósa. Konkrét okról eddig nem lehet tudni, az mindenesetre bizonyos, hogy az ATV nem túl kielégítő nyilatkozatot adott ki az ügyben:

“Az ATV hírosztályán forrás átcsoportosítás miatt változások lesznek, egy fővel csökken a híradós műsorvezetők létszáma. Nehéz szívvel búcsúzunk Jaksity Katától, akinek köszönjük a sok éves, profi munkáját.” – áll a csatorna közleményében.

Az hogy mennyire valós ez az indoklás nem tudjuk, mindenesetre furcsa, hogy nemrégiben indított új csatornák a baloldali televízió ATV Spirit néven, mely alapján valószínűleg nem szenvedhet forráshiányban a csatorna, sőt mi több ez azt jelenti, hogy még több munkatárs szükséges a csatorna üzemeltetéséhez.

Reméljük ez nem a nyitánya annak a folyamatnak, melyről korábban pletykáltak, vagyis, hogy az ATV feladja a közéleti témákkal való foglalkozást és helyüket a szórakoztató tartalmak veszik át.

A csatorna a fenti nyilatkozathoz mindenesetre hozzáteszi, hogy: Az ATV és az ATV Spirit híradójában, ahogy eddig, továbbra is népszerű műsorvezetőinket láthatják. Holló Márta, Török Réka, Nemes Anna, Simon András és Gajdos Tamás ezentúl is a legfrissebb hírekkel várja a két csatorna nézőit!

Nagyon köszönjük Jaksity Kata munkáját. Nehéz döntést kellett meghoznunk,  de racionalizálnunk kell a hírosztály költségvetését. Kábeltévéhez képest is népes műsorvezetői létszámmal rendelkezünk. A televízió nézők tájékoztatása továbbra is zökkenőmentes és naprakész marad. – írja Németh Szilárd, vezérigazgató.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: