Bajban van Orbán – Junckernek megmutatták a legújabb plakátokat és visszaüt az európai politikus


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 679
    Shares

Ha Orbán azt gondolja, hogy mindent megtehet, téved. Úgy tűnik nagyon rossz emberbe kötött bele a miniszterelnök.

Elképesztő módon kiakadt Jean-Claude Juncker a kormányzat legújabb plakátkampányára, melyben a kormánypártok Őt és Soros Györgyöt teszik felelőssé az európai menekülthelyzetért.

A 168 óra beszámolója szerint Jean Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke, a konzervatív pártcsalád, az Európai Néppárt tekintélyes alakja is élesen bírálta Orbán Viktor kormányát a héten induló új EU- és bevándorlás-ellenes kampány miatt.

A luxemburgi politikus – aki Soros György mellett a főszereplője a plakátoknak – a Reutersnek egy stuttgarti találkozón azt mondta, Orbán Viktor pártja,

a Fidesz, nem való a jobbközép politikai alakulatok társaságához, és el kell hagynia az Európai Néppártot.

– Hazugságok ellen nem sokat lehet tenni – fűzte hozzá rezignáltan, megjegyezve, hogy Manfred Weber, néppárti csúcsjelölt és EP-frakcióvezető most nyilván azt kérdezi magától, szükség van-e a Orbán Viktor hangjára a konzervatív pártcsaládban. Emlékeztetett arra is, hogy ő felszólított már a Fidesz kizárására az Európai Néppártból.

Korábban az Európai Bizottság nevetséges összeesküvés-elméletként bírálta az Orbán-kormány új plakátkampányát.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 679
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük