Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Akár letöltendő börtönbüntetést is kaphat az 5 gyermekes édesapa, szocialista politikus.

Komjáthi Imre a Munkát Kenyeret Tisztességes Béreket egyesület vezetője, valamint az MSZP alelnöke a mai nap folyamán vehette kézhez a BRFK határozatát, mely alapján akár 10 nap elzárás is várhat a politikusra, mert tavaly decemberben nekirontott a rendőrsorfalnak a budapesti Kossuth téren, miután a rend őrei lezárták a tüntetők előtt a nemzet főterét.

Ekkor a szocialista politikus, tiltakozásul a Rabszolgatörvény elfogadása ellen a Kossuth tér előtt felállított színpadról azt javasolta a térre igyekvő több ezer embernek, hogy foglalják vissza a teret, majd vörös zászlóval a kezében a rendőrsorfalnak rohant.

Az MSZP politikusát ekkor a rendőrök földre teperték, melynek hatására nem sokkal később kórházba kellett szállítani az alelnököt.

Ezzel az eset azonban nem ért véget. A mai napon megkapta a politikus a rendőrség határozatát, mely szerint vagy megfizet 50 ezer forint rendbírságot, vagy 60 óra közmunkát végez vagy

10 nap elzárást kap

A politikus úgy reagált minderre, hogy:

Kiszabták rám a büntetést a december 8-i Kossuth téri áttörés miatt. Eldönthetem, hogy 60 órát dolgozom közmunkán, vagy 10 napra lecsuknak.

A diktatúra falában a félelem a habarcs! Márpedig én nem vagyok hajlandó félni!

Ezektől!?

Borsodi melós gyerek vagyok, nem ijedek meg a “dicsőséges nagyuraktól”. Továbbra is teszem, amit a szívem diktál.  A pártállami rendszernek is vége lett.  Ennek is vége lesz egyszer. Ti kutyaütő Orbánok, Mészárosok és Rogánok! Ne aludjatok nyugodtan!

Ütök még néhány szeget a NER koporsójába. Legalább a gyermekeimnek büszkén nézhetek a szemébe, ha megkérdezik: Apa te mit tettél?


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: